cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zaščita

clock-img

19.10.2011, 09:09

clock-img

JB

pencil-img

99

Mene pa zanima, če ima katera za kontracepcijo "naravno zaščito" če se temu sploh lahko reče zaščita user posted image pred zadnjo nosečnostjo sva imela metodo " eno postajo prej" in je delovala. Ampak zdaj pa res ne misliva imet več user posted image in me zanimajo izkušnje punc, ki imajo naravno zaščito...kako se to obnese?

clock-img

19.10.2011, 16:01

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

če nočeta več otrok, ne razumem, zakaj hočeš imeti glih naravno zaščito. zame je to glih tak, ko da prosiš še za enga dojenčka, ker hit lahko pride do oploditve. predvidevam pa tudi, da si že slišala, da se da zanositi tudi s predsemensko tekočino. če sta do zdej imela srečo, ni nujno, da bo tud naprej tako.

če ti ne dišijo kontrac. tablete, si pa daš vstaviti recimo mireno in imaš pol mir za lep čas.

_____________________________

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

19.10.2011, 16:11

clock-img

manna

pencil-img

2556

Midva sva imela "naravno" zaščito in sva pridelala sinkotauser posted image . Nisem verjela da je možno zanosit s predsemensko tekočino, dokler se mi ni zgodilo.

clock-img

19.10.2011, 16:14

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Midva sva najprej brez kondoma,potem cca. 10 minut pred koncom pa kondom gor...ampak očitno je predsemeska tek. še kako živahna...je bilo kmalu user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem