cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Začetek z GH - korenček, POMOČ

clock-img

27.06.2013, 15:14

clock-img

Gita 83

pencil-img

26

Pozdravljene mamice.

Pred tremi dnevi sem hčeri prvič ponudila korenček. Stara je 5 mesecev. Prvi dan ji okus ni bil ravno dober in je pojedla žličko ali dve, naslednji dan pa več. Problem je namreč v tem, da odkar ji dajem korenček, se mi ponoči zbuja po 4-5x na noč, prej pa je brez problema prespala celo noč. Ali menite, da je problem v korenčku? Ima katera podobno izkušnjo? Namreč zbuja se na pol ure, eno ali dve uri...

Lep dan.

clock-img

27.06.2013, 15:27

clock-img

respect

pencil-img

272

Uvajanje GH ne pomeni,da mora otrok pojesti cel obrok.
Uvajanje pomeni 2-3 žličke ,cca 2-3 dni zapored.
Otrok spoznava okuse,vonje,se nauči jesti itn

http://www.mz.gov.si/fileadmin/mz.gov.si/pageuploads/zakonodaja/mednarodna_zakonodaja/VARNOST_%C5%BDIVIL/SMERNICE_PREHRANJEVANJA_DOJENCKE_P-4_preview.pdf

mogoče ti bo knjižica v pomoč.
Verjetno se otrok zbuja,ker ima poskok v rasti

clock-img

27.06.2013, 15:31

clock-img

Gita 83

pencil-img

26

Ja to da ne poje veliko mi je razumljivo, saj je to nekaj na novo in vem da bo potrebno nekaj časa, da bo pojedla cel obrok. Zanimalo me je, če je katera imela izkušnjo ravno z korenčkom, da ni ustrezal otroku in da zaradi tega morda ne spi ponoči.

clock-img

27.06.2013, 20:26

clock-img

Neala

pencil-img

427

Kaj pa, če ji korenček dela problem pri prebavi? Korenček namreč zapira in eni otroci imajo težavo z njim pa četudi gre samo za par žličk. Malce pusti korenček in probaj s čim drugim. Recimo pire krompir s tvojim ali adapt. mlekom. Pa potem mogoče kak brokoli zraven, če bo to lepo sprejela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem