cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Začetek pubertete - kdaj?

clock-img

23.04.2012, 15:04

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Me zanima, kako veš, kdaj se pri otroku začne puberteta? In pri kakšni starosti se navadno začne?
Nisem tako stara, pa se svoje niti ne spomnim user posted image
Mi je zednjič nekdo rekel, kakšno gospodično imam, da je tako "zrela" in "skoraj kot pubertetnica" ... ??? Halo?!? user posted image
Moda ... ok, moderna glasba ... ok .... pa to še ni puberteta? Jezika pa res ne špara user posted image

Kakšne so vaše izkušnje? Mnenja?

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

clock-img

23.04.2012, 18:57

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Imaš tolk staro kot je moja user posted image
Ne vem kdaj,pomoje 13......

clock-img

23.04.2012, 20:51

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Začne se nekje pri 10 letih, fantje kako leto kasneje.

clock-img

24.04.2012, 07:18

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Naša je četrtošolka in smo letošnje šolsko leto imeli eno predavanje kako se bomo spopadali s puberteto v katero prihajajo zdaj naši otroci.Bilo je omenjeno da jih je nekaj že v tistem obdobju,predvsem punce .Tako da ja menda je moja 9-letnica čisto blizu temu,sklepam da še ni v puberteti,ker je najmlajša v razredu in bo šele konec leta stara 10,nekateri so pa že 10-letniki user posted image
aja pol so pa imeli še otroci eno predavanje in ko je mala prišla iz šole je rekla,mami a veš da bom jaz mogoč imela v šoli naravi (gredo na morje junija za 5 dni) menstruacijo user posted image pa sem bila ful začudena da to pa še že ne,pa je rekla da jim je ena gospa povedala ko je prišla danes v šolo,tak da ja izgleda so naši otroci bolj hitri pri odraščanju kot smo bili mi,žal.user posted image

clock-img

24.04.2012, 08:50

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

imam 2 otroka ( 6 in 14) starejši sin je prišel v puberteto pri 10-11. ampak ne izraža se ta puberteta ne vem kako katastrofalno na njem, res je da da bolj povdarek na frizuro in oblačila, včasih kaj zjezika to pa je tudi vse.

clock-img

24.04.2012, 11:44

clock-img

SMT3

pencil-img

632

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

imam 2 otroka ( 6 in 14) starejši sin je prišel v puberteto pri 10-11. ampak ne izraža se ta puberteta ne vem kako katastrofalno na njem, res je da da bolj povdarek na frizuro in oblačila, včasih kaj zjezika to pa je tudi vse.

Aha,pol smo pa blizuuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem