Meni se zdi najboljši predlog tale s kolegico. Jaz imam dve najstnici, 13 in 14, pa skupaj nakupujeta, včasih še s kako kolegico in super laufa! Me celo s sabo vzameta kdaj, ali pa pokličeta vsaj takrat, ko je treba plačat . Preverjam pa vedno, kaj sta si kupili. Nekatere v njunih letih, celo nekatere sošolke, so oblečene kot p****, kar se mi zdi totalno nesprejemljivo.
Pa še celo z mano gresta kdaj v shopping, kot svetovalki, uau... se imamo super, mi izbirata cunje, nosita v garderobo in prav dobro jima gre! No, verjetno uživam bolj jaz kot oni dve, čeprav jima muka tudi ni, ker sem tudi jaz bolj mladostna in jima je moj stil všeč. Včasih si tudi kaj sposodita ali pa dobita, ko jaz ne nosim več, tako da imata pri vsem skupaj tudi svoj interes .
Izpadov pa ne toleriram! Obveznost imata, da skrbita za svoje stvari, jih pripravita kadar so umazane, ker se s tem, da imata umazano, jaz ne mislim obremenjevati. Operem kar je pripravljeno, ostalega ne. Kar pa rabita, res tudi dobita. Odgovornost za svoje stvari probavam čimbolj preusmeriti nanju.
Vloga očeta je pa vsekakor velika. Kadar je potrebno, stopi vmes in zadeve razčisti. Velikokrat v mojo, včasih pa tudi v njuno korist.
Vsekakor pa je preizkušanje meja in probavanje vsakdanja praksa, težave so in vedno bodo, ampak kot je zapisala Jožica Č. - najpomembneje je, da smo zdravi in se imamo radi!
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g