cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ZSji N-tič

clock-img

20.04.2009, 22:56

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Spoštovani RR tim!

Ali mi lahko kdo od pristojnih razloži, zakaj ne morem pošiljati ZS-jev? Napišem ga, kliknem pošlji, potem pa se mi izpiše ERRORuser posted image

clock-img

21.04.2009, 09:04

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Raho, meni ga je danes uspelo poslat, včearj pa tud ne. Mogoče so zdaj porihtali.

clock-img

21.04.2009, 09:05

clock-img

rija

pencil-img

15589

mah, sem obupala...3x napisala, 3x error.....user posted image

...vox populi...

clock-img

21.04.2009, 11:11

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Pozdravljene! Zs ji bodo malo nagajali, ker počasi prehajamo na nove zs-je. Hvala za razumevanje.

clock-img

21.04.2009, 12:06

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Danes bomo lansirali nova zasebna sporočila. Prosim, da user posted image user posted image  pozitivne odzive user posted image user posted image  in morebitne napake javite na to temo. Hvala!!

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 21.4.2009 12:07:07 >

clock-img

21.04.2009, 13:24

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

Ne razumem, kakšna nova zasebna sporočila? A spet bo nov sistem? Upam da lažji...user posted image

clock-img

21.04.2009, 14:23

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

SSevin zasebna sporčila še niso bila prenovljena. No sedaj bodo kmalu zunaj prenovljena zasebna sporočila. user posted image

clock-img

21.04.2009, 14:27

clock-img

Anonimen

A pa bodo stara vsa ohranjena v boxu?

clock-img

21.04.2009, 14:27

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

DA.

clock-img

21.04.2009, 14:38

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

In kak bo zdaj to zgledalo, ker jaz si pač ne dopisujem...no, saj če si nisem prej, pol itak ne morem vedet razlike na podlagi nove verzije.

clock-img

21.04.2009, 14:44

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Ja sedaj je naložena še stara verzija ZS jev, lahko pogledaš kako izgleda. Nova bo malo drugačna z izboljšavami, predvsem pa ne bo več prihajalo do napak glede dostave ZSja.

Izboljšave so predvsem te:
- da ni več omejen prostor (lahko pošljete in prejmete neomejeno število sporočil, ni potrebo arhiviranje)
- ne bo več potrebno dodajati kontaktov v imenik, ker boste iskali med vsemi člani direktno pri sestavljanju sporočila
- spremljali boste lahko celotno vsebino vašega pisanja v sporočilu...

Obveščam vas še, da sedaj delajo tudi povratnice.

Ostalo pa še podebatiramo, ko bomo zaštartali. OK?

clock-img

21.04.2009, 14:53

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR

Ja sedaj je naložena še stara verzija ZS jev, lahko pogledaš kako izgleda. Nova bo malo drugačna z izboljšavami, predvsem pa ne bo več prihajalo do napak glede dostave ZSja.

Izboljšave so predvsem te:
- da ni več omejen prostor (lahko pošljete in prejmete neomejeno število sporočil, ni potrebo arhiviranje)
- ne bo več potrebno dodajati kontaktov v imenik, ker boste iskali med vsemi člani direktno pri sestavljanju sporočila
- spremljali boste lahko celotno vsebino vašega pisanja v sporočilu...

Obveščam vas še, da sedaj delajo tudi povratnice.

Ostalo pa še podebatiramo, ko bomo zaštartali. OK?

Jao suuuper, odlično. Samo še dopisovalce rabim user posted image

clock-img

21.04.2009, 16:21

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

user posted image  ti se vedno najdejo!

clock-img

21.04.2009, 20:16

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR

Danes bomo lansirali nova zasebna sporočila. Prosim, da user posted image user posted image  pozitivne odzive user posted image user posted image  in morebitne napake javite na to temo. Hvala!!

user posted image : lep pregled pogovora, zbrana sporočila, ki spadajo skupaj (prejeto in poslano)
user posted image : vidi se avatar pošiljatelja

user posted image : kje pa so smeškiuser posted image  Jaz brez tega več ne znam pisat v RR user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

21.04.2009, 20:19

clock-img

Jaka RR

pencil-img

209

@*bubi* par dni bo še potrebno počakati na smeške. Najprej stestiramo, kako bo na takšnem obsegu sporočil (verjemi, da jih ni malo :)) deloval sistem. Potem pa vključimo še druge nove funkcionalnosti.

Lep pozdrav,

Jaka

clock-img

21.04.2009, 20:26

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ja, ni problema. Jaz bom kar naprej pisala user posted image

user posted image : meni so prav prišle mapice za razvrščanje sporočil. Sicer so se zdaj vsa ta sporočila ohranila, samo kje naj iščem točno določeno med 200-timi? Samo primer: v eni mapici sem imela vsa sporočila, v katerih so bili domači naslovi ali telefonske številke.
user posted image : kako bo s povratnicami? Te zdaj na koncu niso delovale. Bu tukaj kje vidno, če je bilo poslano sporočilo prebrano?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

21.04.2009, 20:31

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

*bubi*, mape so del nadgradnje, ki še pride. To je osnovna verzija, kot je že Jaka napisal pride še več stvari.

Povratnice in maili sedaj delajo.

clock-img

21.04.2009, 20:37

clock-img

Jaka RR

pencil-img

209

Jerneja se je "hecala". Povratnice še prihajajo. :)

Ampak vi kar pridno prihajajte s predlogi. Je že tako, da ste v Sloveniji najbolj izkušeni uporabniki, najbolj zahtevni in generirate najbolj advanced ideje :). Ampak mi imamo radi izzive :) Torej, kar naj prihajajo...

Lp,
Jaka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem