cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ZO v celju

clock-img

23.07.2007, 14:36

clock-img

Anonimen

ali ve katera kako poteka zunanji obrat v celju, kako dolgo traja, kako dolgo si na opazovanju???
kaj v primeru če jim ga uspe obrnit in kaj v primeru če ne?
sem v 37 tednu

clock-img

23.07.2007, 21:22

clock-img

sisi80

pencil-img

248

Zunanji obrat so delali moji znanki v Celju. Ni bil uspešen, rodila je s carskim rezom. Nočem te strašit, bilo ji je zelo neprijetno ob samem postopku, sicer pa je potekalo tako, da je zdravnik z osebjem budno opazoval z UZ plod, pri tem pa so obračali in se mučili. Kot sem napisala, ni bilo uspešno.

clock-img

23.07.2007, 21:30

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Ne vem nič za Celje, mam pa izkušnjo frendice k je šla na ZO v Kranj in so baje strokovnjaki tam. Uspešno in zdaj ma že 1 leto staro punčko. Sp'lača se ti pozanimat, preverjena zadeva. Pa srečno!!!!

clock-img

23.07.2007, 21:31

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Še to pozabla napisat-so prav poznani po teh ZO. Preberi si na njihovi strani.

clock-img

24.07.2007, 09:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.07.2007, 11:42

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela tudi medenično lego, pa mi G, ni svetoval zunanjega obrata. Mi je pa rekel, da moram čim več ležati na D boku, ker jo tako sama silim, da se obrne na glavo dol zaradi neugodnega položaja. PA se je kmalu po tistem res obrnila.

clock-img

24.07.2007, 11:43

clock-img

piči

pencil-img

31

Oj

Moji prijateljici so v 37 tednu naredil zunanji obrat in to uspešno.
Je rekla, da občutek res ni najbolj prijeten ampak potem je tri teden do poroda tako uživala, ker je veliko bolj čutila svojo pikico.
Potekalo je pa nekako tako, da je prišla v p, so jo pregledali, priklopili na ctg in zraven delali uz. Dali so ji neko pomirjevalo, da se telo in mišice sprostijo in še nek obliž na trebuh, da se maternica sprosti. Nato so začeli s postopkom obračajna. Vse skozi so potek nadzorovali.

Je rekla, da bi se še enkrat odločila za to, ker ni boleče, le čuden občutek.

clock-img

29.07.2007, 10:18

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Meni je pa moja G svetovala ZO. Ker v tistem času v CE ni bilo na voljo dr., ki to opravlja (mislim celo, da sta 2, nisem pa ziher), me je naročila kar v LJ pri dr. Pušenjaku.
Sam postopek mi je bil precej neprijeten, kljub 4 poskusom, pa mu malega ni uspelo obrnit. Rodila sem v CE z dogovorjenim CR 2 dni pred rokom.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

10.08.2007, 23:35

clock-img

bucbuc

pencil-img

11

ZO se izvaja nekje v 36 do 37 tednu, pod pogojem da je dovolj plodovnice in da je posteljica, otroček in ostalo o.k. Posname se CTG, naredi UZ, potem dobiš obliž in zdravilo za sprostitev, da mišice niso napete. Poseg se kontrolira z Uz, sočasno se snema CTG.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem