cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ZOO v Zagrebu

clock-img

29.09.2005, 13:32

clock-img

Suza

pencil-img

143

Pozdravljeni, mi lahko prosim pomagate.

Kako priti do ZOO v Zagrebu če mejo prestopiš v Gruškovju.

Hvala

clock-img

29.09.2005, 13:40

clock-img

Anonimen

Pozdravljena!

Glede na to, da je ZOO v ZG v samem centru (skoraj) mesta, je čisto vseeno, preko katerega mejnega prehoda greš. Vglavnem, priti moraš do Maksimira in stadiona, potem pa tam itak vidiš že na daleč ZOO, pa tudi tabel je veliko, ki opozarjajo na bližino živalskega vrta.
Vstopnica za odraslega pa je bila nazadnje 20 HRK.

LP
Simona

clock-img

29.09.2005, 13:54

clock-img

Suza

pencil-img

143

Hvala, upam da bo v nedeljo lepo vreme, tamali pa brez vročine.

Prijatelji so angeli, ki nas dvignejo s tal in nas spomnijo, da znamo leteti.

clock-img

29.09.2005, 18:48

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Joj, ko smo šli mi v Zoo v Zagrebu, smo le tega komaj našli. Nobenih tabel, nobenih oznak, nazadnje smo videli samo eno majhno tablo čisto ob cesti, že skoraj ob Zoo-ju. Da ne govorim kako smo se po Zagrebu vozili, pa po enosmernih,... Tudi parkinga ni bilo nobenega, smo parkirali kar na pločniku, poleg ostalih. Aja pa nismo bili prvič v ZG.
Tako, da ne vem, a smo samo mi malo zaj... in prišli iz "napačne " strani ali kaj.

Drugače pa upam, da boste vi takoj najdli.

clock-img

01.10.2005, 14:07

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Nataš@ se čisto strinjam s tabo. Je zelo lepo,samo nobenih oznak. VIdla sva o šele ko sva prišla do Zoo-ja in nič prej. Na vsakem drugem petrolu sva se ustavila pa spraševala mimoidoče za smer. Sva bila že čisto na koncu z živci,sva hotela it že nazaj domov. Mislim tako mesto,pa nimajo za table user posted image . Sram jih je lahko. Pri nas je full veliko tabl za zoo tam pa nič Sramota!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem