cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ZMANJKUJE MLEKA

clock-img

03.04.2006, 16:27

clock-img

metaa

pencil-img

208

Ne vem, kaj naj naredim. Zdi se mi, da imam čedalje manj mleka, saj so moje prsi v primerjavi s prvim tednom čisto mehke, pa tudi punčka - stara dobre 14 dni hiče skoz jesti, pa se mi zdi, da se ne nasiti. Veliko pijem, pristavljam, počivati pa ne utegnem kaj dosti, ker imam še enoletnika doma in je skoz pestro. Problem je samo v tem, da ne zna piti po flaški. A se vam kaj sanja, kako naj jo navadim?

clock-img

03.04.2006, 20:49

clock-img

tulip

pencil-img

917

Normalno da hoče stalno jesti, saj ima majčken želodček!
Sploh pa gre še za telesni stik, ki je pri novorojenčku še kako pomemben.
Pristavljaj jo po njeni želji, dovolj jej in pij, pa ne se sekirat. Če punca dobro uspeva, pomeni da je mleka dovolj!
LP

clock-img

03.04.2006, 22:33

clock-img

sonjaka

pencil-img

155

Z obliko in občutkom v prsih se nič ne obremenjuj, ker se spreminja tekom dojenja. Verjetno se je ponudba uskladila s povpraševanjem in takrat prsi običajno na videz kar nekako uplahnejo. Ne obremenjuj se s tem, pristavljaj na njeno željo pa bo. Prsi niso namreč posodice v katerih se mleko nabira, ampak le to nastaja sproti.
Moje mnenje je, da tudi če si utrujena (kar je normalno ob novorojenčku), pa ne ješ dovolj (jaz vem, da nisem, ker si nisem utegnila skuhati) to ne "škodi" pri proizvodnji mleka. Najbolj škodi sekiranje in ugotavljanje, ali ga je dovolj, ali ga otrok dovolj popije in podobno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem