cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ZD ŠIŠKA

clock-img

15.01.2008, 16:40

clock-img

Anonimen

Pozdravljene. Sem sveze nosecauser posted image , a nimam svojega ginekologa. Kamorkoli sem klicala (privat), me nikjer nocejo vzet, ker ni prostora. A katera hodi v Zdravstveni Dom Siska? Je tam kak v redu ginekolog ? PROSIM za cimprejsnji odgovor, hvala

clock-img

15.01.2008, 17:30

clock-img

debeluška

pencil-img

132

Zdravo!

Jaz hodim v Zd Šiška in imam G dr.Demšar. G zelo dobra tudi sestre so super.

lp

clock-img

15.01.2008, 18:52

clock-img

jerikou

pencil-img

204

jaz pa sem pri dr. Zdenka Šubic in je ne menjam za noben denar user posted image super zadovolna z njo.

clock-img

15.01.2008, 18:57

clock-img

Janya

pencil-img

547

IZVIRNO SPOROČILO: jerikou

jaz pa sem pri dr. Zdenka Šubic in je ne menjam za noben denar user posted image super zadovolna z njo.

Jaz tudi user posted image  user posted image

clock-img

16.01.2008, 18:33

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Dr. Zdenka Šubic je najboljša ginekologinja tudi zameuser posted image user posted image

clock-img

16.01.2008, 23:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: debeluška
Jaz hodim v Zd Šiška in imam G dr.Demšar.

Enako. Kadar mi pa sestra dop**di (malo je čudna, ampak ga. Demšar je pa super), grem pa k privat v Bežigrajski dvor (Branka Colja - Lovšin).

clock-img

17.01.2008, 16:58

clock-img

la-na

pencil-img

46

IZVIRNO SPOROČILO: jerikou

enako user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2008, 18:49

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Dr. Branka Colja Lovšin je moja G in sem z njo izredno zadovoljna. Sorči, malce izven teme.

Ampak nedavno (pred kakimi 3 meseci) je celo sprejemala in to na koncesijo, tako da lahko preveriš.

Lepo nosečnost!

clock-img

17.01.2008, 19:48

clock-img

petja

pencil-img

998

Toliko za info ... Pušenjak namerava zdaj privat začet, mi je prejšnji teden rekel, da v roku 2 mesecev. Sicer mi gre na živce, da moram plačevati, ampak jaz pa njega ne menjam za noben denar.

Sem hotla v Leonišču k njemu priti (tam sem njegova pacientka), pa so mi avgusta dali datum za februar user posted image . Sem jim rekla, če se norca iz mene delajo user posted image .

Lp, petja

clock-img

29.01.2008, 15:27

clock-img

Nevaeva

pencil-img

120

Jaz imam tudi dr. Demšar in tudi sestre niso napačne. Mogoče ima katera kdaj slab dan ampak ponavadi so čisto ok. Ima pa moja kolegica tudi dr. Demšar in ker ima veliko težav v nosečnosti sem jo vprašala kaj ona misli o njej in je rekla, da ji zelo zaupa. Je rekla, da če karkoli potrebuje naj samo pokliče in je vedno na voljo za nasvete. Jo priporočam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem