:rozica: Pozdravljene prijateljice! :rozica:
Po krajšem odmoru se vam spet javljam. Trenutno nimam ne želje, ne potrebe po RR. Sicer pa z nekaterimi RR-ovkami ohranjam stike na druge načine: preko telefona, preko sms-ov in preko privat sporočil!
Ja, jaz sem v redu. Sedaj nekako nisem več v "boju za :modri: ali :roza: , ker jih itak zlepa ne bo. SEDAJ NE JOČEM VEČ ZARADI TISTEGA KAR NIMAM AMPAK SE VESELIM TISTEGA KAR IMAM!!! Septembra me namreč čaka histeroskopija in morda laparoskopija v MB in potem gremo pačasi naprej! Upam samo, da bom dobila datum septembra, vse je namreč vezano na začetek ciklusa in so že full polni, ker se čez poletje ni operiralo. Bo pa pri meni big problem, če ne dobim datuma v septembru, saj imam v službi rezervirano prosto. Sicer bodo veseli, če pridem septembra delat, samo ko bom hotela prosto oktobra, bo pa težka! Upam, da M pride vsaj do 15.09. :miska::miska::miska: Sicer pa se jaz zelo počasi navajam misel, da bomo imeli samo enega :) To sem že celo sposobna izgovoriti na glas. Sliši se pa zelo grozno, vam povem. Mogoče mi je bil namenjen le en čudež in moram biti hvaležna zanj in si ne želeti ničesar več. Kdo bi to vedel? :zmeden: Ko pogledam mojega ;) mi je jasno, da sem zelo, zelo veliko že dobila! Hudo mi je le, ker si tudi on neznansko želi bratca in ne boste verjele zadnje čase mu je vseeno, četudi bi dobil sestrico. Le kako mu bomo kdaj uspeli razložiti, da vseh želj pač ni mogoče udejaniti. Kajti vse druge njegove želje so zaenkrat tako zlahka uresničljive? Pa ljudje z izjavami tipa: Kar z mamico in atijem se zmeni, da bi še rad imel bratca ali sestrico, tudi nič ne pomagajo! :zmeden: Ampak to je že predmet druge debate!
Skratka tako je stanje pri meni, septembra (upam) v bolnico, nato pa naprej. Z možem še nisva obupala, le sprijaznila sva se, da je včasih potrebno do cilja čez ovire. In jaz sem si sedaa na tiho že pripravljena priznati, da vedno ne moremo preskočiti vseh ovir,... A upanje zaenkrat še ostaja!
Punce, zlate ste! :angel::angel::angel: Hvala vsem, ki se spomnite name!
Pika74 naj se ti še tule enkrat najlepše zahvalim za vse! Res si mi veliko pomagala! :metulj:
Koala in Anitka tudi vama najlepša hvala za vse! Tudi jaz sem tu za vaju! :angel:
Klarisa, neni, Bambi, Tia,....in ostale "borke" vsem vam od srca želim, da čimprej ugledate :modri: ali :roza: in verjamite mi, da se bom veselila z vami!
LP :sloncek: Pia73