cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ZA NAS (99. nadaljevanje)

clock-img

05.09.2004, 15:05

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Ohoho še malo pa bo stoto nadaljevanje in morda mi ga le uspe odpreti:)-:)-:)-:)-:)-:)- Punce na našo obletno nadaljevanje bomo pa nazdravle a ne?

In kako ste kaj drugače? Mi smo v fazi O tako, a smo danes za zajtrk že :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Pa še ta mesec s mi pokriva z lunino O tak, da upamo, da bosta tam po 20. septembru :modri::modri::modri:

Dajte mal napišite katere ta teden pričakujete :modri::duda::roza: da bomo lahko držale :miska:

Lepo nedeljo še naprej in se beremo.

Anitka:metulj:

clock-img

05.09.2004, 17:55

clock-img

meeryana

pencil-img

284

Halooooo :) Iiiii, pa reeees, še malo pa sto! Anitka, veš da bomo tebi pustile, da ga odpreš! ;)
Midva sva danes prišla iz Rogle in bilo je fantastično. Prava čaga.....tam smo namreč praznovali možev rojstni dan. Vse je bilo taaaaak faaaaajn.....sedaj sva malo utrujena, sva bila popoldne še s kolesi na eni turi, tak da bomo danes spali, kot dojenčki :duda::duda::duda:, Tak se reče, ne?

Aja, punce, tudi drugi izpit sem nardilaaaaaa, kak sem srečna. Ju3 pa po avto. Same lepe stvari se mi dogajajo, upam, da bo ta mesec še :modri::roza:9nebesa;).....no, če ne pa naslednji!
Ja, punce povejete, katere ste tiste, ki ta teden pričakijete :modri:ali:roza:......vsi bomo držali :miska::miska::miska: za vas!!!!!!!!!

Pozdravček zaenkrat, pa se javim kaj za dobro jutro jutri :)

Papa
M:sloncek:

clock-img

05.09.2004, 19:18

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: MEERYANA sploh nisem dvomila v to, da ne bi naredila izpitov. Pa jutri dobita še avto in čez nekaj dni :modri: potem pa bosta čakala še devet mesecev na prihod :duda: Pa lepo spita in ne pozabta na :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Pa pa,
Anitka:metulj:

clock-img

05.09.2004, 21:19

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Pozdravljeni Anitka in Meeryana!

Jst sem ena itmed tistih, ki ta teden ne pričakujemo packe:hudicek:. Upam, da je ne bo in da se bo za devet mesecev odselila od mene h kakšni, ki si zelo želi.
Sem v pričakovanju in mi srček takoj začne hitreje bit, če samo pomislim, da bi zagledala:modri:! Bom takoj povedala, ko bom naredila test.

Čestitam za izpit in da bi se zgodila še ena lepastvar-:modri:!

Vso srečo tudi ostalim!:angel:

Prosim držite pesti in se kaj spomnite name!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tinka

clock-img

05.09.2004, 21:21

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Joj un stavek je pa tak butast...en škrat je ponagajal...packa:hudicek:naj gre k tisti, ki si jo želi!

Tinka

clock-img

06.09.2004, 07:26

clock-img

meeryana

pencil-img

284

:rozica:Dobro jutro punce:rozica:
Anitka, da bi se tvoje besede uresničile.....9nebesa...
Veste kaj? Jaz tak na veliko sprašujem, katera dobi naslednji teden M:hudicek:, pa včeraj ugotovim, da v nedeljo sem že jaz na vrsti....hm.....tu neki no....tako, da v začetku naslednjega tedna bomo držali :miska: za mene :) Hihihihi,....sedaj pa hitro na plan še ostale, za katere ta teden držimo pesti :miska::miska::miska:
Tak, sedaj pa hitro na delo, da nekaj nardim, da imam potem čas vse za avto urejat! ;)

Lepo se mejte, pa se kaj tipkamo!
Papa
M:rozica:

clock-img

06.09.2004, 08:08

clock-img

neža76

pencil-img

126

:racka: :metulj: Dobro jutro princeske!!

No ta teden bo veliko veselja :bravo:! Jaz sem prepričana
da nam bo uspelo in da packe :hudicek: M ne bo!!

Tudi jaz sem med vami, ki upam da je ne bo, upam da me bo
M ta mesec ubgala! :zmeden:

Držim pesti za vse nas!!

papa

Neža76

clock-img

06.09.2004, 08:21

clock-img

koala

pencil-img

5539

Hojla!
V MB sije prekrasen sonček, mene pa še vedno pretresajo dogodki v Rusiji!! Le kako so lahko tako nečloveški, da pobijajo nedolžne otroke, upam da se bodo cvrli v peklu!! Zlobe zlobne!! Svečke smo prižgali!!

Ja Anitka, križ me je sicer nehal boleti, bolečine oa sem si pridelala v termah Ptuj, ker pač ne morem iz svoje kože in enostavno moram skakt v vodo. Sicer pa zelo priporočam obis na Ptuju, saj imajo res super tobogane. Prejšnjo nedeljo, sem cel dan letala iz tobogana na tobogan!

Klarisa, kako je zdaj z tvojimi boji, a je M že prišla??

Bambi :bravo: :bravo: za nove čevlje!

Tia ti pa pridno pij krvomočnico, od začetka je sicer malce neprijetnega okusa, a se da preživet!!

Pia73 mislim nate in najin dogovor drži, pošiljam pa ti :angel: da te čuva in ti daje voljo!

Novim nosečkam čestitke, vsem nam ki pa še to nismo pa obilo volje in veselja da hopacupa!

Koala(še 9 dni)

clock-img

06.09.2004, 09:42

clock-img

neni

pencil-img

577

Živio babe!
Danes sem doma, prvi dan dopusta in veliko priprave na potovanje. Jutri navsezgodaj odfrčim na Škotsko, navijat za naše nogometaše, še bolj pa pogledat to lepo deželo, o kateri že dolgo sanjam. Bom vse poročala, nič bat!:)
Imam še veliko stvari za zrihtat, malo me pa že daje potovalna mrzlica. Odsotna bom en teden, ko pridem nazaj pa grem takoj na laparo in bom spet kakšen dan manjkala. Verjamem, da boste vseeno veselo klepetale in predvsem sporočale VESELE novičke. Tako da bom noro vesela za vas ko pridem nazaj.:modri: Vedite, da tudi tam gor nekdo drži pesti, pa še kakšnemu Škotu v kiltu bom naročila, naj stiska pesti, sam mu ne bom povedala zakaj!:ups:
Drugače pa imava danes z mojim dragim prvo obletnico poroke in se je ena sestrična spomnila in mi poslala sms. Ona je pa res pozorna.
Klarisa, verjetno je tvoja stara prijateljica M že pri tebi in se ti že veselo špikaš, na žalost pa se nam termini nekako nočejo ujet. Pa nič zato, se bomo pa kdaj drugič dobile, obe že s trebuhi,... Ti samo lepo uredi, tako da bomo spomladi vozičke izbirali!
Pa tudi ostale borke, lepo se imejte, pridno delajte, pridno :sloncek::sloncek::sloncek:
Lep pozdrav, vaša Neni:rozica:

clock-img

06.09.2004, 09:43

clock-img

neni

pencil-img

577

Pa še to sem pozabila povedat, da bom verjetno zamudila 100. nadaljevanje.:((
Upam, da pri 200. ne bom več tukaj!:bravo:

lp še enkrat

clock-img

06.09.2004, 09:48

clock-img

klarisa

pencil-img

295

Neni, UŽIIIIIIIVVVVVVVAAAAAAAAAAAA! Sem ti kar folš, ker Škotska je moja magična dežela in upam, da jo bom tudi jaz kmalu videla! Ja, moja M se je že poslovila, špikice so že tud, konec tedna grem v PO...Sej bo še kar nekaj časa trajalo tako da ni rečeno, da ne boš že nazaj..Se slišimo! Sprosti se, pozabi na vse in možgančke na OFF!:bravo::bravo::bravo:
Vsem ostalim deklicam :rozica::angel::rozica::angel:!

pa pa

clock-img

06.09.2004, 11:24

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Maksimalno uzivaj, Neni!

Pa, ko se vrneta le kako lepo novicko sporoci.

:miska:

clock-img

06.09.2004, 11:27

clock-img

pika74

pencil-img

6782

O neni!!!!!

Tudi jaz sem ti fouš za Škotsko. Tam sem 6 mesecev študirala podiplomca. Mater je blo dobr. Ma ti rečem, to je bil najlepši del mojega življenja. Uživaj 100/h in nesi fotoaparat s sabo :love::love::love:.

Lp,
Pika74
:metulj:

clock-img

06.09.2004, 11:40

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Ojla pupike moje.... Zopet sem v gužvi, ne vem kdaj bo tega konec, verjetno komaj drugo leto :((:((:((, vseeno pa ne pozabim na vas :metulj::metulj::metulj:

Anitka, zasledila sem da si zopet pri O testih.. ti, ti ,ti, ti, jaz še jih ne nameravam uporabit do konca, po pravici povedano me niti ne mikajo.....

Midva sva že veselo na delu :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, komaj čakam drug vikend, ko greva na Oktoberfest :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:....

Vidim da jih kar nekaj ta teden ne bo dobilo M, tako da bo začetek drugega tedna zopet vesel :sloncek::sloncek:

Se še beremo

LP BAmbi

clock-img

06.09.2004, 11:59

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Ojla!

Ja, Darja*, jaz sicer se nisem bila v tej situaciji (izven maternicna nosecnost), vendar mislim, da so punce ze pisale na to temo in da je test tudi v tem primeru pozitiven.
Pa zate vseeno upam, da se bo :modri: . Mogoce pa si ga vseeno prehitro delala... :zmeden:

:miska:

clock-img

06.09.2004, 16:42

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hojla moji :angel::angel::angel::angel::angel:

Ste bile spet pridne zato si zaslužite vsaka eno :rozica::rozica::rozica::rozica: od mene.
Vas je pa spet kar nekaj, ki ta teden pričakujete :modri: Torej TINKA MIŠKA, NEŽA 76, MEERYANA in seveda vse ostale :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bomo spet vriskali in nazdravljali našim :duda::duda::duda::duda::duda:

MEERYANA upam, da si vse lepo uredila z novim avtom, zdaj vama pa le še želim srečno, varno vožnjo in da bi se kmalu v avtu vozili že najmanj trije.

Hoj KOALA lepo te je spet slišati in me veseli, da so bolečine minile. In tudi tebi bomo kmalu stiskale pesti za :modri:

KLARISA ti pa se drži in naj te :angel::angel::angel::angel: čuvajo in želim ti, da bosta po tem špikanju končno :modri:

NENI dobro navijaj in vzpodbujaj naše nogometne ase in seveda uživaj v prelepi deželi. In čestitke ob obletnici poroke z željo, da boste naslednjo praznovali v večji zasedbi :duda::duda::duda:

Hja BAMBI spet me je premagala ta zagnanost. Sicer pa se sedaj sploh preveč ne obremenjujem ampak sem s testi začela zgolj iz radovednosti. Hopacupali :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: biv vsakem primeru, zdaj pa če sta bili že :roza: smo pa še toliko bolj.

DARJA* drži se in upam, da bosta vseeno :modri:

Za zdaj bo to vse, se beremo kasneje in morda že odprem 100. nadaljevanje.:sloncek::zajcek::miska::metulj::racka::angel::morje::rozica::darilo::torta::roza::modri::duda::love:9nebesa:bravo::)-;)8):)

clock-img

06.09.2004, 21:22

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

:rozica: Pozdravljene prijateljice! :rozica:

Po krajšem odmoru se vam spet javljam. Trenutno nimam ne želje, ne potrebe po RR. Sicer pa z nekaterimi RR-ovkami ohranjam stike na druge načine: preko telefona, preko sms-ov in preko privat sporočil!

Ja, jaz sem v redu. Sedaj nekako nisem več v "boju za :modri: ali :roza: , ker jih itak zlepa ne bo. SEDAJ NE JOČEM VEČ ZARADI TISTEGA KAR NIMAM AMPAK SE VESELIM TISTEGA KAR IMAM!!! Septembra me namreč čaka histeroskopija in morda laparoskopija v MB in potem gremo pačasi naprej! Upam samo, da bom dobila datum septembra, vse je namreč vezano na začetek ciklusa in so že full polni, ker se čez poletje ni operiralo. Bo pa pri meni big problem, če ne dobim datuma v septembru, saj imam v službi rezervirano prosto. Sicer bodo veseli, če pridem septembra delat, samo ko bom hotela prosto oktobra, bo pa težka! Upam, da M pride vsaj do 15.09. :miska::miska::miska: Sicer pa se jaz zelo počasi navajam misel, da bomo imeli samo enega :) To sem že celo sposobna izgovoriti na glas. Sliši se pa zelo grozno, vam povem. Mogoče mi je bil namenjen le en čudež in moram biti hvaležna zanj in si ne želeti ničesar več. Kdo bi to vedel? :zmeden: Ko pogledam mojega ;) mi je jasno, da sem zelo, zelo veliko že dobila! Hudo mi je le, ker si tudi on neznansko želi bratca in ne boste verjele zadnje čase mu je vseeno, četudi bi dobil sestrico. Le kako mu bomo kdaj uspeli razložiti, da vseh želj pač ni mogoče udejaniti. Kajti vse druge njegove želje so zaenkrat tako zlahka uresničljive? Pa ljudje z izjavami tipa: Kar z mamico in atijem se zmeni, da bi še rad imel bratca ali sestrico, tudi nič ne pomagajo! :zmeden: Ampak to je že predmet druge debate!
Skratka tako je stanje pri meni, septembra (upam) v bolnico, nato pa naprej. Z možem še nisva obupala, le sprijaznila sva se, da je včasih potrebno do cilja čez ovire. In jaz sem si sedaa na tiho že pripravljena priznati, da vedno ne moremo preskočiti vseh ovir,... A upanje zaenkrat še ostaja!

Punce, zlate ste! :angel::angel::angel: Hvala vsem, ki se spomnite name!

Pika74 naj se ti še tule enkrat najlepše zahvalim za vse! Res si mi veliko pomagala! :metulj:

Koala in Anitka tudi vama najlepša hvala za vse! Tudi jaz sem tu za vaju! :angel:

Klarisa, neni, Bambi, Tia,....in ostale "borke" vsem vam od srca želim, da čimprej ugledate :modri: ali :roza: in verjamite mi, da se bom veselila z vami!

LP :sloncek: Pia73

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem