Hojla bejbe!
Tokrat spet malce pozneje. Me boste pač zjutraj raje brale hehehe:)-:)-:)-:)- No prvi dan v vrtcu v letošnjem šolskem letu je za mano.Bilo je ogrooooomno :((:((:((:((:((:((:(( Na hipe se ti kar srce para, ko gledaš te malčke. A se bojo že navadili otrok pa tudi tovarišic in bo kasneje toliko bolj luštno.
NENI veš tudi jaz sem vesela, da imam tako super G. Mene npr. sploh ni vprašala, če sem si merila BT, ampak je rekla, da če že tako dolgo ne uspem zanositi, bomo pa dali skozi nekaj preiskav pa bomo potem videli kako bo. Upam,da bodo izvidi dobri in da jo res naslednjič presenetim že z novico o :modri: Veskakor se bomo ta teden in še drug teden maksimalno potrudilipri posteljnih aktivnostih :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in potem čez tri tedne upali, da :hudicek: M ne bo. :miska::miska::miska: pa tudi zate, da prav kmalu tudi ti presenetiš z :modri::duda::roza:
MEERYANA veš tudi mene je bilo najprej strah preiskav. A mislim, da je vseeno bolje, da začnem z njimi čimprej, drugače čas le neusmiljeno beži in je naenkrat za tabo že nekaj let... Sicer pa veliko punc poroča, da ko začnejo s kakimi preiskavami ali ko so že naročene nanje jih presenetita :modri: Tudi vama držim pesti in vama želim, da vama kmalu uspe. Morda se bova skupaj veselili že v septembru in se potem vsa druščina z ZA NAS... preseli v 9nebesa
Ja KLARISA prav imaš, res mi je malce lažje zdaj ko so se zadeve malce premaknile. In praviš, da M še ni prispela? Grem takoj zjutraj na pošto preverit, če se ni kaj zalomilo z njihove strani ;););) Sicer pa ti želim, da bo šlo v tretje :modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza:
TINKAMIŠKA, NEŽA 76 pesti, da ugledata :modri::modri::modri::modri: so tudi za vaju.
Hej KOALA upam, da bodo tvoja javljanja spet pogostejša. Upam, da nisi več preveč žalostna, ker je konec prakse. Sicer pa gremo na :modri::modri:
DIAMANTKA jutri grem in si tudi jaz nabavim fige. Hvala za nasvet. Najina O pa bo prišla skoraj istočasno. Morda bova skupaj tudi midve poročali o :modri:
SIMONA S pozdravljena spet med nami. Me veseli, da si uživala na :morje: in upam, da bo rezultat tega :modri:
TIA ja tebe bo pa ta čas še pokopal;) A greš ti v četrtek popoldan v Graz? Se bereva jutri preko osebnih sporočil.
O BAMBI pa spet zapravlja?;) Saj je prav tako. Privošči si, razvajaj se, čez devet mesecev boš pa še :duda: razvajala. Pa previdno v spalnici, ker drugače bo tudi :duda: divja, če bo vajena tega že od začetka:)-:)- Ja naša GEA1 verjetno uživa :morje: in držimo pesti :miska::miska::miska: da se vrnejo vsaj trije.
Punce včeraj se mi je oglasila PIA 73, ki je RR dalo na stran. Punca še ni obupala, a počasi se privaja na misel, da bo morda ostalo le pri enem njenem sončku. Punce držite pesti :miska::miska::miska::miska: da nam tudi ona kmalu sporoči novičko o :modri: in naj jo na tej poti :angel::angel::angel::angel: spremljajo.
Tako od mene bo to za danes vse. Tudi vse vas naj čuvajo :angel::angel::angel::angel: in če imajo kaj moči, naj vsaki čimprej prinesejo vsaj eno :duda: Jaz pa vsaki pošiljam še eno :rozica:
Pa pa,
Anitka:metulj: