cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ZA NAS (268. nadaljevanje)

clock-img

19.08.2005, 19:50

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hajli hajlo!

Kako ste kaj? Sem vam nekaterim v ZA NAS včeraj kar malce adrenalinčka v krvi pognala kaj? Moj namen je bil le zvabiti nasmeške na vaše obraze.8):)-8):)-8):)-

Jaz sem pa tako tako. Sva bila predvčerajšnjim z mojim :love: malce skregana in sva še včeraj razčiščevala te zadeve. Eh, saj bo, a ne?

Drugače pa sem danes spet delala test za O in sta bili krepki :roza: Morda nam vseeno uspe (čeprav močno dvomim v to), če ne pa enkrat v prihodnje morda. Mogoče pa bom na vrsti v naslednjem dežju srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Včearaj so kar deževale in med njimi je bilo opaziti tudi "fosilko " :bravo::bravo:

Planiranje srečanja tudi uspeva in jaz se ga že močnoooooooooooooooo veselim, saj bom lahko spoznala spet nekaj novih obrazov z RR-je.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Punce pridne bodite, pišite kaj, (danes sem za dolgo pisanje spet lena ;) ) in uživajte.

Pa pa,

Anitka

clock-img

19.08.2005, 19:58

clock-img

Maša26

pencil-img

550

Pozdravljene vse :rozica:,

Anitka, meni si pognala kri po žilah, resnično!

Z :love: se pa le pobotajta, saj veš, dve črtici na O testu pa to.. :)-:)- A sedaj prvič delaš O teste?

Včeraj je bil pa res dež nosečk ja. Seveda sem še posebej vesela za fosilke. :bravo::bravo::bravo:

Danes smo imeli spet malo poletja, sem bila prav vesela sončka, da ni že dopoldne vse temno in zamorjeno.

Upajmo še na lep vikend!

clock-img

19.08.2005, 20:01

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Hej bejbike - kako kaj?

men je sam to dons važn... hvala bogu, da je danes PETEK :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

:)

clock-img

19.08.2005, 20:04

clock-img

tecka

pencil-img

1369

Anitka, če je kdo priden za pisanje, si to ti. Pa še seznami nosečk in bodočih nosečk! Ti si naš :angel:

Jaz jo ne čakam v nedeljo, čutim jo že danes. Pa nosečniške znake tudi, tako da grem jutri malo v hribe hladit glavo. Naslednji teden sem pa do srede doma, tako da bom lahko v miru:((:((:((.

Škoda ker je srečanje RR-jevk na MB koncu, enkrat se moramo zmenit tudi me iz notranjosti domovine.

clock-img

19.08.2005, 20:06

clock-img

pika74

pencil-img

6782

tecka ne :((:((:((, že tko bo deževal ta vikend

:)

clock-img

19.08.2005, 21:55

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Maša26 teste uporabljam že dalj časa.

Tecka nič jokat, življenje mora it dalje. Samo obupat ne, kajti vse nas nekje na koncu temnega tunela čaka drobna lučka, ki nam bo prinesla v življenje ogromno sonca. ;););) In saj veš - upanje umre zadnje :miska::miska::miska::miska:

Zdaj pa grem v akcijo :sloncek::sloncek:

clock-img

19.08.2005, 21:56

clock-img

pika74

pencil-img

6782

grem pa še jest :sloncek::sloncek::sloncek:

;)

clock-img

19.08.2005, 21:59

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

8):zmeden2:

A mene nekdo zasleduje?

clock-img

19.08.2005, 22:08

clock-img

pika74

pencil-img

6782

:ups:

clock-img

19.08.2005, 22:12

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Da se še jaz malo javim :)

Danes imava z :love: 5.obletnico a jaz sem v službi še pol ure...pol pa :kuza: :kuza: :kuza: :kuza: domov :)

Anitka kr pohiti če testi tko kažejo, mogoče pa :zmeden2:

lepo je prebirat da so nove srečke nosečke na RR in verjamem da bomo tudi me kamlu za njimi :bravo:

lp :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem