Dobro jutro bejbike!!!
Anitka - kupila sem si rdeče čevlje - take bolj športne (Josh). Rada imam rdečo barvo. Mislim, da se lahko poistovetim z njo. Noja, vsaj moj karakter. Pa tudi sicer sm pegasta rdečelaska. Rdeča mi daje neko dodatno energijo, strast...:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. Grejo pa fino na jeans ali pa tudi na take bolj fine hlače (no edino na tiste na črto mogoče ne ;) ).
Včeraj sem bila na IPP, kjer so me popolnoma pregledali in na koncu ugotovili, da sem OK :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: yessssssssss!!!
Odkar sem jemala Klomifen in potem zaradi dooooooooolge :hudicek:M še Primolut-Nor sem imela same probleme :(:(. Ko sem šla 30.09.2004 v Beograd z letalom, me je tam začelo močno boleti pod levim rebrom... pa ob dihanju me je špikalo in ko sem se hotela smejat (pa veste, da se jaz rada smejem - vam povem, to je nekaj najhujšega, da se ne moreš nasmejat od srca, ker ti pljuča ne dajo te možnosti). Po 5 dneh se je ta špikajoča bolečina preselila na desno stran (spet isti problemi z dihanjem...).
Vmes sem bila pri svoji splošni zdravnici in me je poslala v laboratorij (kri, voda, pregled hormonov, blato na kri), na ultrazvok trebuha - vse je bilo OK, razen visoke sedimentacije in nepojasnjene bolečine ob dihanju. Zdravnica je sumila, da imam pljučno embolijo - groza. Ker je le-to hotela izključiti, mi je dala napotnico za IPP. Tako sem bila včeraj 4 ure na IPP (kjer ti naredijo EKG, izmerijo pritisk, temperaturo, pulz, vzamejo kri, poslušajo srce, pljuča, popolnoma te pretipajo - pa še en dobr dohtar je bil :love::love:) in na koncu so ugotovili, da je vse to bilo - včeraj je bolečina ponehala :sloncek::sloncek::sloncek: - samo zaradi stranskih učinkov tablet.
Skratka zdaj spet živim polno. Spet se do solz nasmejem, spet pojem v avtu, ko se peljem v službo, spet lahko normalno hodim, ne da bi se morala vmes ustaviti zaradi težkega dihanja. ŽIVIM :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.
Punce, želim vam lep dan in čim več sonca :):):):):):):):).
Lp,
Pika74
:metulj: