cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Yucca se suši

clock-img

22.12.2007, 19:50

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Pred dvema mesecema sem dobila yucco -drevo življenja, ki se je kmalu začela sušiti, kljub pravilnemu zalivanju.
Spodnji listi porumenijo in se posušijo.
Postavila sem jo na svetlo mesto,ker naj bi bil pretemen prostor razlog, pa se še vedno suši. Liste odstranjujem, pa bo kmalu čist plešasta, ker ji novi ne poganjajo tako hitro.
A je še kakšen razlog za sušenje....slišala sem, da je možno, da ima črvauser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

22.12.2007, 21:53

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Mogoče je preveč zalita in so ji zgnile korenine. Nehaj zalivat da se zemlja čisto posuši, pa probaj ji liste škropit z vodo če je vroče v stanovanju. Jaz sem  draceno tako rešila.

clock-img

22.12.2007, 22:57

clock-img

ona

pencil-img

3685

jaz bi jo za vsak slučaj presadila v drugo zemljo,saj se tale preveč zalita ne bo tako hitro posušila.meni je enkrat tako začela delat in sem jo presadila in se je umirilo izpadanje listov.Drugače pa zalivaj,ko imaš že prav suho zemljo,raje manj vode,kot večuser posted image

clock-img

23.12.2007, 00:26

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Ni preveč zalita....vedno zalijem,ko je zemlja že suha. Kot sem že na začetku napisala...vse delam prav,kot povsod prečitam....se pa vseeno suši.
Baje,da je lahko črv v steblu in da jo moraš postavit v slano vodo,da gre venuser posted image ...ampak to se meni nekam čudno sliši.

kaR te ne ubije,te okrepi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem