cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Yucca

clock-img

25.08.2008, 21:15

clock-img

gloria

pencil-img

4900

....KAJ NAJ NARDIM KER SO JI SPODNJI LISTI ZAČELI RUMENET.....NOVI LISTI PA VSEEN POGANJAJO....

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 25.8.2008 21:27:35 >

clock-img

25.08.2008, 22:57

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Suhe odstrani - a ne na silo, ko jih boš z lahkoto potegnila stran (ali pa bodo sami odpadli) - če rastejo novi, ni nič narobe, ker "zelenje" gre v višino, spodaj pa se dela steblo - tako ti roža raste.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

25.08.2008, 23:42

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...hvala....je pa to normalno da so nekateri listi bolj svetlo zeleni...

clock-img

26.08.2008, 11:10

clock-img

cuddy

pencil-img

187

oj.
ja tudi jaz sem imela take probleme z Yucco.
odmrle lsite lepo  stran, ko so že skoraj sami stran padli.
Sedaj ji pa kdaj dodam ampulo z železom, in prav lepo dela.

Ne mara pa nobenega prestavljanja. Tako da je možno da je tvoja lsite izgubljala, ko si jo prinesla domov iz trgovine.

lp

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

clock-img

26.08.2008, 12:20

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...hvala vam...bom šla kupit še to ampulo...

clock-img

26.08.2008, 13:03

clock-img

honey

pencil-img

2567

Moja je tudi čez zimo imela veliko rumenih oz. posušenih listov. Potem pa sem jo spomladi postavila ven, tako, da ima jutranje sonce npr. 30 min, drugače pa v senci. Odkar je zunaj, niti en list še ni postal rumen, mi je pa pognala 5 ali 6 novih poganjkov, ki so že veliki približno 10-15 cm. V glavnem tako lepo si je opomogla, da kar verjet ne morem. Mi je kar žal, ker jo bo treba počasi spet postaviti nazaj noter.

clock-img

26.08.2008, 13:22

clock-img

k1

pencil-img

1649

a jo je treba pozimi dat noter???? rabi kakšno posebno nego?????

clock-img

27.08.2008, 09:22

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Jst jo mam skos noter, pri pisalni mizi stran od radiatorja. Pa je lepa zelena in košata Nikoli jo nimam zunaj....zdej je pa odvisno od vrste kakšno maš.

clock-img

27.08.2008, 09:28

clock-img

k1

pencil-img

1649

http://www.bakker-holland.si/r_12279-019/Grede/Juka.htm tale. ima katera kakšne izkušnje z njo?

clock-img

27.08.2008, 11:37

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

IZVIRNO SPOROČILO: k1

http://www.bakker-holland.si/r_12279-019/Grede/Juka.htm tale. ima katera kakšne izkušnje z njo?

To Juko ma tašča skos zunaj. Nasajeno ima na vrtu eno, eno pa v nasadu rož....in ji skos lepo raste. Sta pa obe izpostavljeni cel dan na žgočem soncu....pa lepo cvetita. Pozimi je brez problema tut zunaj. V bistvu sploh ne skrbita za njo kaj posebej...kr raste...kot vse druge rožce. Jst mam eno drugo vrsto Juke...k je pa sobna.

clock-img

27.08.2008, 14:45

clock-img

k1

pencil-img

1649

žaži thx! lp

clock-img

12.09.2008, 13:53

clock-img

honey

pencil-img

2567

Kdaj pa se sadi Yucoo - to zunanjo mislim, ki je na zgornjem linku? Zdaj, spomladi...

clock-img

13.09.2008, 17:07

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Pomoje ja...js bi jo spomladi.

clock-img

15.09.2008, 08:38

clock-img

k1

pencil-img

1649

jaz sem jo sicer zdaj naročila pri bakkerju... upam da se obdrži

clock-img

15.09.2008, 10:50

clock-img

honey

pencil-img

2567

K1, jaz tudi, saj zato pa sprašujem in me skrbi.

clock-img

08.10.2008, 08:45

clock-img

honey

pencil-img

2567

Spet jaz. No tako, včeraj sem dobila paket od Bakkerja in notri tudi Yucco. Jaz sem pričakovala, da bo to že "velika" sadika, dobim pa en podolgovat gomolj pribl. 5 cm in 2 korenini ven. Kaj naj zdaj z njim? Naj ga kar posadim na vrt, v lonec? Dajte mi pomagat, prosim, če je katera to imela?

clock-img

10.10.2008, 13:52

clock-img

k1

pencil-img

1649

jaz še čakam, ker sem vrtnico poleg naročla, pa baje vrtnice pošiljajo po 2. polovici oktobra. mene kap da tako juko vidim.... me je že strah... 

clock-img

10.10.2008, 19:02

clock-img

honey

pencil-img

2567

K1, pa najbrž jo boš, pa tudi mene je skoraj kap že na pošti, ko sem videla tako majhen paket. Sem pričakovala velik paket, ker naj bi bila roža dobavljena v lončku user posted image  No in sem klicala v Bakker in so mi svetovali, da naj gomolj posadim v lonček in ga imam čez zimo noter, ampak ne preveč na toplem in zmerno zalivam, tako da bo ozelenel in potem spomladi vsadim na vrt. In točno to sem naredila. Pa sem se spomnila, da sem tudi amarilis dobila kot čebulo oz. gomolj in sta potem oba tako lepo cvetela user posted image  Upam, da bo z yucco tudi tako. Bodi pa pripravljena user posted image

clock-img

13.10.2008, 13:58

clock-img

k1

pencil-img

1649

user posted image hvala za opozorilo... 

clock-img

01.03.2009, 20:32

clock-img

k1

pencil-img

1649

honey - kdaj bova dale juko ven??? pri meni je še vedno v kleti v zemlji, pa nič še ne kaže znakov življenja. pa tebi???

clock-img

30.03.2009, 17:55

clock-img

muška

pencil-img

3223

jaz sem dala včeraj Nolino (slonovo nogo) in palno ven. Upam, da še ni prehitro user posted image

clock-img

02.04.2009, 08:47

clock-img

honey

pencil-img

2567

IZVIRNO SPOROČILO: k1

honey - kdaj bova dale juko ven??? pri meni je še vedno v kleti v zemlji, pa nič še ne kaže znakov življenja. pa tebi???

Oprosti, malo sem pozabila na to temo. Najbrž ti je zdaj že ozelenela, kaj? No, saj je pri meni tudi dolgo trajalo, da je ozelenela - več kot 1 mesec. Ampak jaz jo imam posajeno v cvetličnem lončku in jo redno zalivam, čez poletje jo bom pa ven postavila - tudi v loncu in jo imela najbrž še eno zimo notri (če se ne bo preveč razrasla). Potem jo bom pa drugo spomlad ven sadila. Ravno včeraj sem pampaško travo posadila na vrt - sem jo imela celo zimo v garaži, da mi ne bi zmrznila, včeraj sem jo imela pa poln kufr in sem jo dala ven. Kar bo pa bo.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

15.04.2009, 08:40

clock-img

k1

pencil-img

1649

hja, po moje je crknila. pa sem jo tudi mela v lončku, v kleti. bom reklamirala. včasih sem bila ful zadovoljna z bakerom, zdaj pa sem počasi že ful jezna. ne bom več kaj dosti naročala pri njih.

no, vseeno hvala za pomoč, skratka, ven bi že morala prit a ne??

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem