cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

YU GI OH karte

clock-img

13.11.2005, 11:04

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

A se sploh tako napiše? Mene danes moj sine preseneti s kuverto, ki jo je napisal Miklavžu. In pravi, da ga je prosil za Yugioh user posted image  karte? Jaz pa sem za luno in sem samo čukasto gledala, saj nimam pojma kaj to je?
A bi mi prosim katera  pomagala z obrazložitvijo? Mislim hudo, kwa vse ni.

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

13.11.2005, 11:21

clock-img

total

pencil-img

4453

Pojma nimam,nisem še slišala,najbolje da greš v kako trgovino z igračami vprašat

clock-img

13.11.2005, 11:35

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz jih "poznam" tako, da sem jih v trgovini kupila pred letom ali dvema za nečaka.Tudi jaz nimam pojma točno v ćem je finta. So karte, ki se zbirajo menjavajo...Po kakšnem principu-ne ve. Vem pa, da obstaja risanka.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.11.2005, 12:36

clock-img

Anonimen

V šoli so fantje obsedeni s temi kartami. Vse odmore , po pouku in pred poukom se kartajo z njimi. Se jih dbi po papirnicah, knjigarnah...malo povprašaj.

clock-img

13.11.2005, 14:16

clock-img

lijalija

pencil-img

102

Te karte so podobna fora kot so bile karte pokemon pred leti. En mini paket še kar drag (za moje dohodke ful-za dohodke nekoga drugega normalna cena -Glede na to, da so to samo karte muha enomesečnica).user posted image So pa spet nek simbolni status pri mulariji (vsaj na naši šoli). Kdor jih ima je kul ostali so pa za luno. user posted image  

Nikoli več ne boste imeli druge priložnosti, da napravite prvi vtis.

clock-img

13.11.2005, 14:33

clock-img

Anonimen

Tudi moj Jan jih ima. Dobil jih je v šoli z menjavo za nekaj drugega. Ne vem, za kaj - mislim, da za neki formulo. Jaz sistema igranja zlepa ne dojamem in sem se tudi nehala truditi s tem, Jan pa je na te karte nor. Očitno je res tako, kot je bilo prej s Pokemoni - moraš jih imeti, drugače nisi "cool". Se že začenja, ja... user posted image

clock-img

13.11.2005, 14:36

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naš tastarejši ful navija zanje.Prinesel mu jih bo Božiček.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

13.11.2005, 17:00

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Hvala za odgovore.

Spet pogruntavščina japonskih izdelovalcev risank. Grrrrrrrrrr. Zgodba zanimiva približno en mesec in potem spet nekaj novega. Ja, lahko bi si mislila. Se vidi, da imamo prvošolca. In že zdaj mu ne sledim. Kaj šele bo??

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

13.11.2005, 17:48

clock-img

india

pencil-img

5342

Tjaga, brez tega fantič ni fantič...to mora bit skoraj tako kot Beyblade.
JugiIo karte: bistvo tega je da s svojimi pošastmi s kart premaga drugega. Močnejše karte kot ima, močnejši je. V vsakem paketu je 5,10,20 ali kart. Večji kot je pakte, dražji je. Se pa karte seveda v paketih ponavljajo.....najmanjši paket stane 500 SIT.

Tako je to, Tjaga, ko imaš VELIKEGA fantauser posted image  

clock-img

13.11.2005, 21:41

clock-img

p68

pencil-img

1

En majhen namig: na pošti prodajajo YI GO OH karte po 670 ali 760 sit inv paketu je 72 kart, res pa je da niso originalne.

clock-img

14.11.2005, 10:48

clock-img

ronja5

pencil-img

677

http://www.yugioh-cards.net/Merchant2/store/astr.html 
Tukaj si lahko pogledate

Ljudje smo kot angeli z enim krilom-poletimo lahko samo objeti.
(Oprah)

clock-img

14.11.2005, 20:59

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

naš ima nekje pol metra visok kup teh kart user posted image  je pa res, da jih že dolgo "zbira" user posted image
ta velika škatla stane v Avstriji 9,99€ in v njej je cca. 40 kart, tamali pokec s cca. 10 kartami pa stane 3,99€ user posted image

clock-img

15.11.2005, 18:25

clock-img

india

pencil-img

5342

Razlika v cenah je baje tudi odvisna od tega, ali so karte originalne ali ne in po tem je tudi razvidna njihova moč ( tako pravijo " strokovnjaki"user posted image user posted image . In baje tiste na pošti še zdaleč niso originalneuser posted image user posted image

clock-img

20.11.2005, 23:28

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Moj tastarejši mi ful teži za to.A so sploh že primerne za petletnika?
Jest sploh nimam pojma o tem.user posted image

< Sporočilo je popravil KODA -- 20.11.2005 23:30:52 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

04.12.2005, 09:43

clock-img

Anonimen

Kakšna pa je razlika med "originalnimi" in "neoriginalnimi" kartami? A niso na obojih napisani enaki "podatki" o pošasti oz. njeni moči? Ali je "catch" v kvaliteti papirja ali kaj tretjega? Da ne bom jaz kaj kiksnila, ko bodo tile decembrski možje okrog hodili...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem