cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Windows media player

clock-img

31.03.2006, 17:39

clock-img

Tricia

pencil-img

404

Lep pozdrav!

Naj opišem situacijo...
Za prenos muzike uporabljam E-Mule...pesmi imam shranjene v mapi. Preden sem si namestila Nokia PC suite (da sem si prenesla slike iz telefona), sem v tej mapi imela poleg naslova pesmi ikono za Windows media player...tam sem muziko tudi poslušala. Po tej namestitvi pa se mi je vse zbrkljalo. Tisto ikono za WMP je avtomatsko zamenjala ikona za Nokia audio manager 5.0, tako da moram sedaj okol riti v žep, da odprem spet WMP, ker te sem bolj vajena in mi je bolj všeč. Problem pa ni to... Od takrat se mi je ta ikona pojavila tudi v E-Muli (prej je bila pred seznamom izvajalca pesmi - ko ti odpre iskano - ikona za WMP). Od takrat sem si zdownloadala še nekaj pesmi. Problem je v tem, da mi teh pesmi noče odpreti ne z WMP in čudno tudi ne z NAM (mi je sploh ne zazna).

A mi zna kdo povedat kaj naj naredim, da bom spet imela WMP? Da bi spet bilo tako ko prej, tako v E-Muli, kot tudi v moji mapi? Ta Nokia avdio manager mi gre že pošteno na jetra!!!! Od kar se je pojavila je prou en škifo!

Zdej če izbrišem Nokia PC suite, a bo to pomagalo, da bo tako kot prej? Sprašujem, da ne bi brez veze brisala, ker bom ta program še rabla in da mi ga ne bo takrat spet treba inštalirat.

Joj upam da sem vsaj kolikor toliko jasno napisala, da ste me razumeli.
Če mi zna kdo pomagat, mu bom zelo hvaležna.

LP
Patricija

clock-img

31.03.2006, 22:00

clock-img

ales*

pencil-img

130

Postopek je naslednji (za Win98,WinNT,Win2000,WinXP...english):
Odpres Windows Explorer.
Tools->Folder Options->zavihek File Types:
poiščeš vrsto datoteke mp3.
in v tem okvirčku določiš program s katerim želiš v prihodnje odpirati to vrsto datoteke.

slovenska verzija:
Windows Explorer
Orodja->Možnosti mape->zavihek Vrste datotek:
postopek enak kot pri prejšnjem opisu.

Upam, da sem bil dovolj jasen, drugače pa sporoči.

LP

clock-img

31.03.2006, 22:57

clock-img

Tricia

pencil-img

404

Ales25 dovolj jasno si napisal hvala, vendar ne najdem. Imam Windows XP. Ko odprem Tools imam samo Internet options, samo tam ne najdem nič - v zavihkih imam General, Security, Privacy. Content, Connections, Programs in Advanced. Vse sem pregledala a ne najdem ne File types, ne datoteke mp3.

user posted image  ................     user posted image

Še kakšna druga možnost? Ali sem samo slepa? user posted image

clock-img

01.04.2006, 17:40

clock-img

Tricia

pencil-img

404

Ales25 spet jst! Mi je uspelo!!!! Yes!!!
Sem šla po tvojih navodilih, vendar sem to lahko uredila, če sem odprla Windows media player in ne Windows explorer.

user posted image  ...  user posted image  ... user posted image  ...   user posted image

HVALA še enkrat! user posted image   

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem