cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

WII

clock-img

12.02.2011, 13:14

clock-img

honey

pencil-img

2567

Zanima me, kako je s temi igricami za WII, ki jih potegneš z neta. Npr. potegnila sem dol Junior fitness, zdaj pa me zanima, ali to zapečem na CD ali na DVD in kako? Je kakšna posebna fora ali samo dodam vse datoteke in zapečem? Tako kot npr. kakšne risanke ipd.?

Hvala za pomoč

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

12.02.2011, 13:48

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Na Cd ali Dvd ne delajo. Razen, če je kakšen star Wii.
Posneti jih moraš na disk in dela vse brez problema. Aja, pa Wii moraš najprej odklenituser posted image ! No sej to verjamem, da si ga, če si iz interneta snela igrice.

clock-img

12.02.2011, 14:44

clock-img

honey

pencil-img

2567

Na disk? Se pravi, da mora biti wii priklopljen na računalnik, ali kako? Ker mi ga imamo zdaj na TV vezanega.

Ja, odklenili smo ga pa oz. je v postopku odklepanja user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

13.02.2011, 09:31

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

IZVIRNO SPOROČILO: honey

Na disk? Se pravi, da mora biti wii priklopljen na računalnik, ali kako? Ker mi ga imamo zdaj na TV vezanega.

Ja, odklenili smo ga pa oz. je v postopku odklepanja user posted image

To je zunanji USB disk, ki je priključen na WII.

< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 13.2.2011 9:32:20 >

clock-img

15.02.2011, 21:08

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Rabis ali zunanji disk ali pa USB. Na Cdje ne dela.

clock-img

17.02.2011, 00:06

clock-img

honey

pencil-img

2567

Hvala za odgovore, smo že ugotovili to. Menda se pri teh wii-jih, ki so bili kupljeni po božiču, ne da več zamenjati nekega čipa, da si lahko uporabljal igrice na CD-jih. Tako je možu razložil tisti, ki nam je to rihtal. Tako da zdaj kupujemo zunanji disk user posted image

clock-img

25.03.2011, 21:25

clock-img

honey

pencil-img

2567

Še nekaj me zanima. Jaz imam zdaj na zunanjem disku posnete igrice (mi jih je posnel kolega). Disk sem posodila sodelavki, da si jih presname, pa pravi, da ne zna. Mi zna kdo pomagat, kako naj to naredi?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem