cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vzgoja 20-mesečnika

clock-img

30.12.2007, 10:55

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Naš 20 mesečnik meče po tleh vse tisto česar ne bi smel. Kako mu naj dopovem, da vseh stvari ne more metati na tla? Poskušala sem že vse. Od preusmeritve, odstranitve iz kraja zločina, pa tudi po prstkih je že dobil. Pa se mi zdi, da ob vsem tem dobi še večji zagon in voljo. On se ob vsem tem smeji in uživa, zanj je to način zabave.
Velikokrat se mi zdi vso to prepričevanje brezsmiselno, ker ne obrodi nobenih sadov.
Prosim za vaše izkušnje in nasvete.

clock-img

30.12.2007, 10:57

clock-img

Anonimen

Odstrani tisto, česar ne sme metat, izven njegovega dosega. Ostalo je čisto brez veze. Ko bo star 4 leta, bo vse razumel.

clock-img

30.12.2007, 11:11

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Morda se mu zdi ravno to zabavno, da mami vedno nekaj naredi. Vsekakor je da dobi pozornost. Ignoriranje, sicer pa odstranitev vseh motečih dejavnikov, pač kolikor se da.

clock-img

30.12.2007, 11:13

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Odstrani vse, kar naj nebi bilo v dosegu njegovih oči in rok. Pa ne bo skušnjave. Da pa kdaj igračke meče, je pa normalno, sploh, če ga kaj jezi, pa ne zna zadeve "rešiti".

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

18.01.2008, 21:09

clock-img

livia

pencil-img

2395

Naša je tudi to občasno počela. No, se še zgodi tu in tam.
Jaz sem ji razložila, da tisto stvar, ki vrže na tla boli in da joka in da ji more dat moja, moja. Pa je nekako poštekala. Vsaj mislim, da je.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem