cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vse prej kot ploh!!!!!!

clock-img

23.02.2007, 14:56

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

No, od Viv tema me je spomnila na to.....samo mene zanima obratno. Kako rešujete težave tiste, ki imate večja prsa, kje kupujete... katere znamke vam najbolj ustrezajo?
Jaz prisegam na Triumph in samo Triumph.. so pa svinjsko dragi.
Samo njihovi modeli mi te " joške" držijo gor....vse bi dala, da bi imela vsaj 5 številk manjšeuser posted image ....odkar pa sem rodila in se zredila, ter nič shujšala..je pa stanje katastrofalno. Za zjokat. Da ne napišem, koliko že hrbtenica trpi......

Ima še katera take probleme?

< Sporočilo je popravil Pilar -- 23.2.2007 15:01:06 >

clock-img

23.02.2007, 14:59

clock-img

Anonimen

evo.. jaz tud..user posted image Če bi mela 2 številke manjše bi bla ful vesela.. ne pa da mam E.. Sem glih zadnič spet kupovala modrc - za zjokat.. Kupla sm itak lahko samo enga takega, k je čist za "stare mame"..user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image groza..

clock-img

23.02.2007, 14:59

clock-img

Anonimen

Jazuser posted image

Tud triumph, pa včasih mi rata v S oliverju kej najdt(sam morem met res srečo).

Nč bo treba shujšat. Sam jst tud k sm bla suha nism bla glih plohuser posted image

Joj kaj bo šele k bom noseča pa rodilauser posted image , sej me bo naprej prekuclnuuser posted image

clock-img

23.02.2007, 15:02

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila na tem med nosečnostjo in dojenjem.Sem morala kar modrc,ki ga običajno babice kupujejo nabavituser posted image Takrat ni bilo take velike ponudbe čipkastih
modcov,eno čisto navadno bombažno šotorsko krilo.

clock-img

23.02.2007, 15:05

clock-img

Anonimen

Lisca in Komet imata lepo izbiro nedrčkov večjih številk.Ne vem kaj je za vas drago,ti dve firmi se meni zdita kar dragi.Zanjič sem kupila od Lisce 8.000 sit,ampak je res lep s kostjo in malo čipk.

clock-img

23.02.2007, 15:22

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Jest pa ne maram modrca s kostjo ker me žuli, pa tud težko dobim večje cifre brez kosti.

clock-img

23.02.2007, 15:28

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

daj meni malo stranuser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

23.02.2007, 15:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.02.2007, 16:02

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Joj kaj bo šele k bom noseča pa rodilauser posted image , sej me bo naprej prekuclnuuser posted image

Sem si morala spet sedaj med nosečnostjo kupiti novega, večjega (bjak), ki ga lahko dam celo na glavo

user posted image user posted image user posted image  Kriza....po moje sta moji dve skupaj ravno en eno vajino. Ja nimamo vse sreče z velikimi joški. Ampka itak nikoli nisi zadovoljen z tem kar imaš.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

23.02.2007, 16:08

clock-img

petja

pencil-img

998

Evo mene, štirka ali 80D user posted image . So punce vedno rekle, da bom imela po dojenju manjše, ja itak, pr men to ne velja user posted image .

Pa sej sem se navadla, sam včasih pa kakšne srajčke res ne spravim gor oz. ne morem gumbov zapet oz. mi jih narazen vleče user posted image .

Sem pa ravno prejšnji teden našla ful fajn modrce - SLOGGI. Imajo novo kolekcijo in so ful lepi, s kostjo. Sloggi je imel včasih bolj športen stil, ti zdaj so pa pravi lepi nedrčki user posted image user posted image . Dala sem pa 28 evrov za enega.

Lp, petja

clock-img

23.02.2007, 16:46

clock-img

turbo

pencil-img

111

živ, se pridružujem klubu,
nosim  85e, res da dojim,  ampak kar je preveč je res preveč,
sicer tudi jaz prisegam na triumph - pri sp. perilu in kopalkah.

clock-img

23.02.2007, 16:46

clock-img

turbo

pencil-img

111

petja,
kje v lj se jih da kupiti?

clock-img

23.02.2007, 16:48

clock-img

petja

pencil-img

998

Joj, sorry, sem jih kupila v tujini, ampak po moje bi jih kakšen Emporium moral imeti, glede na to, koliko so založeni. Men so res ful všeč, ful mi lepe prsi naredijo, res lepo oprimejo, pa cena se mi ne zdi pretirana user posted image .

Lp, petja

clock-img

23.02.2007, 21:13

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

daj meni malo stran

In meni!!!!

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

23.02.2007, 21:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

daj meni malo stran

In meni!!!!

Z veseljemuser posted image

A se kera javi še za rit? Jo mam polhno za oddatuser posted image

clock-img

23.02.2007, 21:15

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Če ima katera kaj odveč, naj da meni user posted image  user posted image  user posted image

Riti pa ne rabim, hvala user posted image user posted image

clock-img

23.02.2007, 22:51

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Če ima katera kaj odveč, naj da meni user posted image  user posted image  user posted image

Riti pa ne rabim, hvala user posted image user posted image

joj, a ne bi blo dobro, če bi si lahko malo sala premodeliraluser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

23.02.2007, 22:56

clock-img

Anonimen

Še jaz. Trenutno mam 85D in sicer čisto navaden modrc za dojenje. user posted image

clock-img

24.02.2007, 21:40

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Ko sem bila mlada, luštna in (predvsem!) vitka- 75c, sedaj pa zrelih 85c. Ne vem no, malo me motijo pri teku in tako nasploh poleti, ko smo bolj na pol oblečeni.. Ampak šele zdaj sem pravzaprav vzljubila svoje atribute (pa je precej strij gor oz. dol, tudi preveč mehke so...).
Gledam takole- joški so v prvem planu za dojit, moji so super opravili to funkcijo. Glede estetike pa,.. Predolgo sem bila zakompleksana zaradi (pazi!) velikih, lepih, čvrstih jošk! Sedaj nisem več, saj se počutim seksi tudi s takšnim oprsjem. IN PIKA.

ROŽICA

clock-img

24.02.2007, 22:37

clock-img

Anonimen

ma ja joškov za izvoz. tudi prisegam na triunf. liscinih že ful dolg tut probala nisem, ker majo za moje joške ful čudne modele. še triunfovih morem ene par probat predno dobrga dobim pa da ma dokaj normalno široke naramnice, da se vse v rame ne zarežejo! posledivca tega in cene je da je moja izbira modrcev v moji omari zelo borna! user posted image

clock-img

26.02.2007, 10:58

clock-img

mala Tinka

pencil-img

185

Jaz sem pa zadovoljna s Playtex-ovimi modrci. Mi jih je taščina sestra prinesla iz Italije. So ful fajni, ko majo naramnice podložene, pa malo manjše joške naredijo.
Zdaj, ko sem malo shujšala, so mi malce preveliki, tako da bom morala v šoping.

clock-img

26.02.2007, 11:03

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

http://www.induplati.si/pvc_tkanine.asp

evo...tukaj najdete vse za vse velikostiuser posted image user posted image

Brez zamere...samo mi srce ni dalo, da ne bi.

Drugače pa poznam ta problem. Odkar sem konkretno shujšala nimam več teh problemov....pred časom sem pa tudi jaz ****rila, ker ni bilo primernega modrca zame. Nimam nasveta.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

26.02.2007, 11:07

clock-img

Anonimen

CUKERČEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa kar fajn ponudba ja, sam mene moti k ni iz naravnih materialovuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem