writing-img

Vse, ki imata Peg Perego

clock-img

18.05.2004, 10:39

clock-img

Nina Nana

pencil-img

112

Ali se pri modelu completo in navadnim - PLIKO 3 CLASICO enako zniža naslon - se pravi ne povsem vodoravno?
Ali ste vozile dojenčke v takšnem vozičku brez košare?
Ali ste uporabile vrečo?

Kupujem pramette, doma pa še imam clasico od prve punčke in sem v dilemi, kaj storiti.

LP

clock-img

19.05.2004, 09:55

clock-img

Aba

pencil-img

18

Razlika med completo in clasico je v tem, da ima completo še vrečo, prekrivalo za dež in držalo za lonček, se pravi, da se mu naslon spusti enako kot pri clasicu. Mi ga sicer še nismo uporabili, ker še čakamo na pikca, odločili smo se pa za completo. Namesto košare smo kupili lupinico, ker nam je prodajalka svetovala, da se nam bolj splača to kot pa košara ali pramette (tudi jaz sem bila v dilemi ali P3 ali pramette). Vrečo bom pa sigurno uporabila, ko bo čas za to.

LP.

clock-img

21.06.2004, 13:49

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Jaz imam Pliko 3 in sem zadovojna, čeprav sem kupila cel komplet (košara+lupinica). Razlika med Pliko 3 in Pramete je v tem, da se pri Pramete dajo ročaji obračati v obe strani. Otrok je lahko obrnjen proti tebi ali stran od tebe.
Moram pa napisati, da je lupinica precej nepraktična, vsaj naša bejbika noče biti v njej razen ko se peljemo z avtom.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem