cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vrtnice, potrebujem nasvet

clock-img

20.09.2007, 16:49

clock-img

Anonimnica

pencil-img

81

Pozdravljeni!

Ker vem, da ste nekateri pravi strokovnjaki glede vrtnic, vas prosim za nasvet. Sem popolni laik, a so mi vrtnice blazno všeč.

Posebej si želim eno vrtnico na steblu, in sicer tako, da bi imela veje s cvetovi navzdol (žalujoča oblika), torej da bi se veje vile proti tlom. Mislim, da gre za kombinacijo debla+vzpenjalke. Katero vrsto mi rpipročate, pa da ne preveč zahtevna?

In kje naj sploh kupim te vrtnice?

Pa še to: katero škropivo mi priporočate za vrtnice in kdaj naj jih škropim*

Imam že namreč 2 vzpenjalki, ki kar lepo rasteta in nekaj grmastih vrtnic.

clock-img

20.09.2007, 21:25

clock-img

muha1

pencil-img

666

Jaz imam takšno vrtnico, veje do tal z roza cvetovi. Glede nege ni zahtevna, škropiš pa tudi po potrebi. Letos sem se veliko borila s pepelasto plesnijo. Če pa nočeš uši, pa zraven posadi sivko user posted image . Ja, kupiš pa jo v bolje založeni vrtnariji. Jaz sem jo pri Kurbusu v Gor. Radgoni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem