cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vrtec Zelena Jama - odnesli tretjino miljona

clock-img

23.09.2011, 08:32

clock-img

alfist

pencil-img

26

clock-img

23.09.2011, 19:24

clock-img

nusi

pencil-img

1833

najbolj me čudi, da ni nobena od vzgojiteljic podala kakšne anonimne prijave. 

clock-img

23.09.2011, 19:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.09.2011, 21:25

clock-img

nusi

pencil-img

1833

ne saj mi je jasno, ampak tolk časa npr hodit po malenkosti, ki bi jih res morali imeti pa vedno tak odgovor, ne rabiš vpogleda v poslovne knjige... kaj pa vem, je treba šparat samo ne pri stavreh za katere si dobil določeno vsoto. ; res  ena navadna kradljiva banda

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 13.2.2013 11:51:35 >

clock-img

12.02.2013, 10:47

clock-img

Ringarajčka

pencil-img

85

Ali kdo ve, kako poteka vračilo denarja? Vrtec bi ga nujno potreboval.

clock-img

09.03.2013, 17:36

clock-img

Zelenojamka

pencil-img

9

Bojim se, da nova ravnateljica nadaljuje v stari maniri. V petek so nam v podpis dali dokument, da se strinjamo s tem, da plačljive obogatitvene dejavnosti potekajo v vrtcu. To je protipravno, poleg tega so nam zaračunali stavkovni dan, nenavadne pa so tudi denarne zbiralne akcije. Že decembra 2012 smo se pritožili na inšpektorat, nato še na Svet zavoda, zgodilo se ni nič. Kaj svetujete? Računovdkinja L. Trfifunović je še vedno zaposlena v vrtcu.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem