cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vrtci Ljubljana-Bežigrad

clock-img

19.02.2004, 14:14

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Pozdravljeni,

sem sicer še nosečnica (26. teden) in moje dete se še lepo crklja in ga/jo nič ne skrbi za vrtec, mene pa malo že, saj bi rada, da moj otrok hodi v kvaliteten vrtec - predvsem so mi pomembne jasli, ker so naše babice malo daleč, da bi ga lahko čuvale.

Mi lahko kdo svetuje, kateri vrtec je v bežigrajskem okolišu najboljši? In kako je s čakanjem na prosto mesto - nisem namreč iz Ljubljane, ampak iz Ivančne Gorice. Službo pa imam v Ljubljani, prav tako mož in bo najbolj praktično, da je dete v vrtcu v Ljubljani.

Hvala za odgovore.

Tea

clock-img

19.02.2004, 14:21

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Ker si glih napisala LJ-Bežigrad, lahko povem le za vrtec Jelka in enoto Vila znotraj tega vrtca.

Zelo hvalijo!!!

Moj bo šel jeseni v enoto Vila (tu mislim da ni jaslic), jih ima zato vrtec Jelka in punce pravijo, da je super. Je pa to vse odvisno od karakterja otročka samega.

pa-pa

clock-img

19.02.2004, 15:02

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Preverjeno je za vrtec Jelka in za enoto Vila - pomeni, da je tam za otroka v redu poskrbljeno.

Ostale enote pa tudi meni niso po godu iz tega ali onega razloga in tega, kot je napisala Urška.

pa-pa-)

clock-img

06.08.2004, 15:03

clock-img

LUCI

pencil-img

10

Moja hčerka (15 mes.) obiskuje vrtec Ciciban-enota Lenka. Vrtec mi je všeč, le prostori so majhni, saj je v eni skupini 14 malčkov, imajo lepo novo teraso s tendo. S kadrom sem zelo zadovoljna. Pohiti s prijavo takoj ko se rodi tvoj pikc! PA, PA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem