cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vrtci Bičevje na Viču

clock-img

03.02.2005, 11:21

clock-img

marjetam

pencil-img

4

Kakšne imate izkušnje z vrtci Bičevje?

clock-img

10.02.2005, 15:15

clock-img

nikitta

pencil-img

579

jaz imam sinka, ki je v drugi starostni skupini in lahko pohvalim predvsem vzgojiteljice, ki so res SUPER!

Slabo izkušnjo sem imela v Škofji Loki in je sva z možem zelo razočarano gledala na vrtce, dokler se ni izkazalo, da lahko še vedno zaupava in najdeva cool vzgojiteljice. Namreč, moj "zahtevni" sin je izredno zadovoljen...tudi če ko je pri vzojiteljicah iz drugih skupin (prva skupina, ki se zgodaj zjutraj zbira, preden gredo k svojim skupinam).
Tudi kuharico Francko ima rad!

No,glede vodstva pa... konkretno z ravnataljico: malo je potrajalo, da sem ji nekatere stvari "obrazložila", čeprav mi je stregla tisti hip z neko statistiko ( ob uvajanju sina v vrtec je bilo nezaželeno, da ga dojim!!!), a to smo hitro dali adacta, saj se je izkazalo, da čas naredi svoje. Enkrat je bil problem, ko sem opozarjala na ostre robove pohištva...pa nikom ništa, dokler si ni ravno moj tamali preklal čelo! Stvar so uredili s svetlobno hitrostjo, kolikor se je pač dalo pomagat še tisti hip.

Skratka, prednost dam vzgojiteljicam, saj so one v prednosti pred vodstvom...vsaj pri otrocih.

Potrpljenje je potrebno in zaželeno za vsak vrtec!

Torej, Nevenka, Mojca, Refika, Vera so vzgojiteljice s katerim smo imeli opravka in so SUPER!!!

Priporočam jih!

clock-img

11.02.2005, 17:47

clock-img

nikitta

pencil-img

579

ni na Jamovi. Za preventivno psihoanalitično skupino prvič slišim...najbrž je na Jamovi, ne vem.

Upam, da boste zadovoljni...to je bistvo!

Lep pozdrav.
Nikitta

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem