cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vročina po čebeljem piku?

clock-img

31.07.2005, 07:39

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Mojega tavečjega je v roku enega meseca dvakrat pičila čebela v nogo. Prvič je imel rahlo vročino, vendar tega nismo povezali s pikom, saj se je kopal v hladni vodi in smo mislili, da se je prehladil.

Včeraj pa ga je drugič pičila in to spet pri kopanju, vendar tokrat v morju, kjer je topla voda. Zakuhal je kar na 39 stopinj in to kljub Lekadolu. Mesto pika je malce pordelo. Dala sem mu tudi Fenistil kapljice in kremo.

Itak gremo k zdravniku, ampak me zanima, če ima katera enako reakcijo? Ali je možno, da dobiš od pika tako visoko vročino? Vem za primere, ko zatečejo in ne morejo dihat, za vročino pa še nisem slišala.

L.p.:)

clock-img

31.07.2005, 13:58

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

naš ima alergijo na vse pike, dobi oteklino 3x3 cm in za kak cm izbočeno, srbi ga pa tako, da si čisto spraska :( zato mora takoj, ko ga kaj piči vzet Claritine :( temperature pa nima, jaz ne bi odlašala, ampak bi šla kr takoj k zdravniku :)

clock-img

31.07.2005, 21:43

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Joj, če ima tvoj alergijo, kaj ima potem moj, ko ima pol podplata zatečenga in rdečga. Pa noče it k zdravniku (je že 13 let star - puberteta). Jutri ga magari zvežem in odpeljem.

L.p.:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem