cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vrnitev v Barsaloi

clock-img

09.11.2006, 07:41

clock-img

KATI321

pencil-img

178

Za vse ki še ne veste. Izšla je 3. knjiga Corinne Hofmann, katera je napisala Belo masajko in Zbogom Afrika. Kakšna je vsebina še ne vem, vsekakor pa je prvih 35 strani vzpodbudnih. Javim.

clock-img

09.11.2006, 07:55

clock-img

facka

pencil-img

789

Tudi sama sem jo včeraj vzela v knjižnici, moram pa še prej prebrat Zbogom Afrika. Mi je bila pa Bela masajka full všeč.

clock-img

09.11.2006, 11:54

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Res je,jaz moram prijateljici naročiti,da mi jo prinese iz knjižnice!
Drugače sem pa že prebrala Belo Masajko in Zbogom,Afrika in sta mi všeč!
user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

09.11.2006, 22:27

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Meni je knjižničarka NI priporočala je rekla da je dolgocajtna zato je nisem vzela -ve pa povejte če je res ,ker meni je že 2 del bil brezvezeuser posted image

clock-img

10.11.2006, 07:39

clock-img

KATI321

pencil-img

178

Meni je sedaj na polovici boljša od Zbogom Afrika, je pa res, da je najbolj zanimiva prva knjiga.

clock-img

01.12.2006, 12:23

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Tudi jaz jo ravnokar berem. Glede na prvo in drugo knjigo je ta bolj dolgočasna, ja. Amapk vseeno zelo zanimiva, saj opisuje kako se ona po 14 letih vrne nazaj v Barsaloi...snidenje z Lketingo  in mamo..tam ravnokar snemajo film Bela Masajka...

Vglavnem, če ste se vživele v prvi dve knjigi...je vredno prebrat tudi to.  

Lp,
Wahoo RR

clock-img

01.12.2006, 14:06

clock-img

Anonimen

Jaz jo imam tudi rezervirano v knjižnici...že en mesec in me še zdaj niso poklicali user posted image
Jo prav nestrpno pričakujem.
Obe prejšnji sta mi bili zelo dobri, zato me res zanima, kaj je v tretji..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem