cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vrgla sem karte na mizo

clock-img

02.11.2005, 10:34

clock-img

Anonimen

Ne bom se skrivala za anonimnostjo ker nima smisla! Rada bi da vsi ki ste spremljali moje resnicne zgodbe veste da ste vsi na svoj nacin pripomogli k tem da sem "vrgla karte na mizo". Kaj to pomeni???
Da ne "jokam" vec - da iscem resitev problemov in ce je to odhod, potem bo to odhod!!! Zaradi cesa??? Zaradi mene same in zaradi user posted image !!!
Partnerju sem jasno povedala da raszmisljam o odhodu - zakaj??? Ker nisem pristas laganja samemu sebi in njemu. Ker sem posteno, odkrito dekle. Ne nimam drugega - imam sebe!!! Cas je da se najdem in pospravim podstresje da koncno naredim nekaj zase.
Vem da bo pot trnjeva, a ko se za nekaj odlocim ni vec poti nazaj!
Ko vem da mi tisti ki mi nekaj pomeni obraca hrbet (beri starsi) - nisem strta - sem se mocnejsa, se bolj odlocna!
Hvala vsem ki me imate radi, in hvala vsem ki ste me obtozevali da nic ne naredim - da sem nekaj naredila!!!
Hvala RR!!!

clock-img

02.11.2005, 10:39

clock-img

Anonimen

OK! user posted image

clock-img

02.11.2005, 10:40

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Bravo, Tassy. To, da si uvidela, kakšna je situacija v resnici je prvi korak k izboljšanju stanja.

Želim ti veliko sreče na poti, ki te čaka.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

02.11.2005, 10:42

clock-img

Anonimen

Skrajni čas. Trdno in z močno voljo naprej.

clock-img

02.11.2005, 10:44

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Prvi korak - morda najtežji - si že naredila, veliko pa jih je še pred tabo. Naj bodo trdni in odločni. Držim pesti zate, da boš zmogla. Imej v zavesti: "Ko padeš, se poberi, ker če boš obležala, te bodo pohodili!!"

Veliko poguma in sreče!! user posted image user posted image

clock-img

02.11.2005, 10:46

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Za zdaj torej razmišljaš o odhodu, če sem prav razumel, in partnerju si to povedala .... prav, sprejmi svoje zmage in poraze, odloči se, in bodi močna. Zase, za otroka. Nekdo ti že mora stati ob strani. Če RR, pa RR. Glavo pokonci.

clock-img

02.11.2005, 10:46

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Čestitke!!! Le tko naprej!!user posted image

clock-img

02.11.2005, 10:47

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Srečno Tassy user posted image

clock-img

02.11.2005, 11:03

clock-img

Anonimen

Tako je prav!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2005, 11:08

clock-img

Anonimen

In kaj je parter rekel na to, ko si "vrgla karte na mizo"?

clock-img

02.11.2005, 11:12

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja to pa tud mene zanima, če ni sevede skrivnost. ;)

clock-img

02.11.2005, 11:16

clock-img

lex

pencil-img

6532

user posted image user posted image user posted image  in veliko poguma še naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

02.11.2005, 11:27

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Bravo Tassy, tako se govori !!! SREČNO!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

02.11.2005, 11:33

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Tassy, nič več mu ne pripoveduj. Ti samo naredi. Imaš plan? Drži se ga, vsak dan posebej. Slej ko prej prideš do cilja. Mi smo s tabo.user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2005, 12:44

clock-img

puncica

pencil-img

9847

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tassy

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

02.11.2005, 12:50

clock-img

Anonimen

O.K, deklica. Bom spremljala nadaljevanje. Upam, da bo.
Verjamemo vate.

clock-img

02.11.2005, 13:11

clock-img

Anonimen

Čestitam.

Tudi midva sva se oldočila in odšla. Kupila sva stanovaje in zdaj urejava kredit. Res je, da imava en drugega, vendar sem vesela zate in ti želim vse dobro.

clock-img

02.11.2005, 14:05

clock-img

puma

pencil-img

13

Vso sreco ti zelim!

clock-img

02.11.2005, 14:34

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Tudi jaz močno močno stiskam pesti, da ti uspe, če ne zaradi tebe pa zaradi tvoje princeske user posted image user posted image

clock-img

02.11.2005, 14:38

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Tko se govori.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

:)

clock-img

02.11.2005, 14:54

clock-img

india

pencil-img

5342

Bravo punca! Saj si pa ja močna in pametna!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa res pravi tvoj na to tvojo odločitev?

clock-img

02.11.2005, 15:13

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Jest sem pa mislila da sta s tvojim vredu, ko si bla v Tuniziji, al kje že. Vem da ti ni lahko, če se moraš o tem odločat. Bodi močna.

clock-img

02.11.2005, 17:13

clock-img

k1

pencil-img

1649

GO FOR IT!  user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2005, 21:17

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Trdno in mocno naprej, drzim pesti!!!

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

03.11.2005, 08:20

clock-img

dory

pencil-img

8852

Bravo Tassy...kocno lahko recem...svetujem ti pa,da cim manj govoris in cim vec naredis..pa misli na svojo malo in veliko ljubezen user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem