cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vrata in laminat - nasvet prosim

clock-img

30.03.2007, 12:23

clock-img

Anonimen

http://www.podsvojostreho.net/viewtopic.php?t=6693&highlight=

< Sporočilo je popravil pikec0 -- 30.3.2007 17:31:51 >

clock-img

30.03.2007, 12:25

clock-img

Anonimen

Meni je všečuser posted image

Sam jst bi dala rajš parket, mam sama laminat in user posted image .

Ja pa kljuke bi dala drugačneuser posted image

clock-img

30.03.2007, 12:37

clock-img

Anonimen

js mam pa že zdej laminat pa sem zadovoljna z njim ful!

clock-img

30.03.2007, 12:42

clock-img

Anonimen

Ja pol pa kul.user posted image

Kombinacija je ful dobrauser posted image

clock-img

30.03.2007, 13:00

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Lara, vrata so bukev, a ne?
KOliko te pride krilo, ker sem nekaj podobnega gledala v Lip Bled, sam stuktura je ob straneh vodoravna-na sredini pa vzdolžna, pa so cca 37 starih jurjev.
No, meni so tudi te všeč.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

30.03.2007, 14:38

clock-img

Anonimen

ne vrata so beljen hrast.
zdele točnmo ne vem že kok je cena. te k so na sliki so s poglobljenimi oz skritimi panti pas o ful draga, js bom sicer navadne vzela. pridejo ceneje

clock-img

30.03.2007, 14:39

clock-img

total

pencil-img

4453

Lepo jeuser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

30.03.2007, 15:50

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

laminat mi je všeč, vrata tudi, ampak kljuka pa ni ravno posrečena kombinacija.

< Sporočilo je popravil pikec0 -- 30.3.2007 17:25:32 >

clock-img

30.03.2007, 18:39

clock-img

marsovcek

pencil-img

304

Na slikci je vidt kr hudo.

clock-img

30.03.2007, 20:27

clock-img

rija

pencil-img

15589

lara, meni vrata ne potegnejo....laminat je ok, kakorkoli, da bi se jaz rajši odločila za parket. sem danes gledala ta beljena vrata in parket....saj ni slabo, samo vrata mam raje čisto neopazna.....torej taka, kot jih imam....svetlo siva...ne glede na tla...

...vox populi...

clock-img

30.03.2007, 20:28

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Men ne gre skupaj.

clock-img

30.03.2007, 20:53

clock-img

mika

pencil-img

6485

neeeeee, vrata ne pašejo k laminatu. jaz bi dala bukev ali javor. mi imamo kombinacijo obeh, ampak pri tebi bi bilo potem preveč šekasto.

rija, vrata  nikakor ne morejo bit neopazna.

clock-img

30.03.2007, 20:56

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: mika

neeeeee, vrata ne pašejo k laminatu. jaz bi dala bukev ali javor. mi imamo kombinacijo obeh, ampak pri tebi bi bilo potem preveč šekasto.

rija, vrata  nikakor ne morejo bit neopazna.

Jaz pa bi tudi imela neopazna vrata, pa se enostavno ne morem odločit - na tleh bo pa antični parket (hrast)

clock-img

30.03.2007, 21:03

clock-img

mika

pencil-img

6485

Jaz pa bi tudi imela neopazna vrata

kako jih boš pa skrilauser posted image ? pri tebi bi najverjetneje pasala hrastova vrata.
zanimivo je ko kdo pride prvič k nam na obisk so prva na tapeti vrata. sej so vrata  prva stvar, ki jo opaziš ko vstopiš v hišo.

clock-img

30.03.2007, 21:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.03.2007, 21:11

clock-img

Anonimen

Jaz bi dala tudi bela, razen če so siva okna, potem siva. Ker bi se bala, da ne bo preveč drvarnica vse skupaj izpadlo.

clock-img

30.03.2007, 21:20

clock-img

Anonimen

Laminat je lep,vrata pa mi ne grejo zraven!Mi imamo bela vrata, pa nismo preveč zadovoljni,ker so občutljiva za čiščenje sploh zaradi otrokuser posted image VSE SE POZNA NA NJIH! user posted image Raje si poišči drug odtenek,ki bo pasal zraven,saj boš našla kaj lepega!!user posted image

clock-img

30.03.2007, 21:22

clock-img

Anonimen

o belih vratih sem jaz veliko razmišljala, jih imam zdaj in so mi sicer ok, ampak več stvari mi pa vseeno ne potegne. ta bela so gladka bela..pobarvana v bistvu, isto kot bi bila svetlo siva recimo, in men to ni ok, ker mi zgleda k ena čip klet??! čist ravna pobarvana vrata mi delujejo tko pisarniško al sploh ne vem tko čudno. ne želim pa imeti nobenih vzorcev na vratik, ne zarez ne ništa boh ne daj pa kakih barvnih kvadratov al pa kej. plus tega se bela gladka vrata umažejo prov hit in js ne maram pucat. mogoče bi brišla v poštev če bi ble bele ampak da bi se še vedno vidla struktura lesa..kje bi se pa take dobile če kera ve? in to prečno brazdana tko k ta na sliki.

clock-img

30.03.2007, 21:28

clock-img

Anonimen

Ja, sivih si jaz nekako res ne znam predstavljat. Mi imamo take v kleti pri moji mmi, v bloku iz leta 1964. Po moje bi me vedno na tista spominjala.

Ja, una z barvnimi stekelci od Lesnine?user posted image  Meni so pa una že 15 let tako lepo nežna. Sem bolj nežna duša pač. Pa od nekdaj imam rada pastelne barve.

Drugače ima moja sesta bela vrata, pa nikoli nič ne jamra o kakšnem čiščenju. Sicer res jaz bolj slabo vidim, ampak mislim, da so čista.user posted image  Ker je ful razlika pri tem belem lesu, na enem se ful poznajo prsti, na enem pa nič. Vem, ker sem imela belo pohištvo, kjer se ni nič poznalo (so se skozi videle letvice), sestra je imela pa tudi belo otroško sobo za taveliko, se je pa grooooozno poznal vsak prst. Tam se lestvice od lesa niso nič videle skozi barvo.

clock-img

30.03.2007, 21:29

clock-img

rija

pencil-img

15589

mika, vrata v stanovanju, ne vhodna....

ta morajo biti po moje taka, da ne dajejo prevelikega pečata prostoru....saj so le neka "tančica" v drug prostor......meni je veliko bolj pomembna ostala oprema...zato navijam tudi za čim manj izrazita vrata....neopazna....

lara: jaz imam siva in nikakor ne zgledajo čip, pač daš gor najdražje kljuke...user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

30.03.2007, 21:32

clock-img

Anonimen

no men drgač siva vrata niso neopazna :) so mi prej ena navadna rjaa k so taka obična. siva vrata bi takoj opazila sloh če najo drage kljuke gor :P

clock-img

30.03.2007, 21:32

clock-img

mika

pencil-img

6485

jaz imam siva in nikakor ne zgledajo čip, pač daš gor najdražje kljuke...

..in so že opaznauser posted image .
no, men je pač bilo to pemebno tako kot ostala oprema in da seveda pašejo noter.

clock-img

30.03.2007, 21:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

clock-img

mika

pencil-img

6485

mika, vrata v stanovanju, ne vhodna....

sem mislila tudi v stanovanjuuser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Poglej tule, piše jesen beli, pa vsaj na unih istih rjavih je videti, da se letvice vidijo:
http://www.lip-bled.si/content.asp?MenuID=36

user posted image         user posted image

Aja, samo niso pa prečne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem