cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vprasanje...

clock-img

29.09.2004, 12:42

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Pozdravljene!

A katera ve, kaj pomeni, ce na ultrazvoku (11 dan ciklusa) ugotovijo, da nimas "dominantnega folikla"? Ali to pomeni, da ni O, ali kaj drugega. UZ pa mi ni delala moja G ampak en drugi in nisem sprasevala.

Hvala,

:miska:

clock-img

29.09.2004, 13:08

clock-img

klarisa

pencil-img

295

Po moji logiki; vsak mesec ti raste več jajčec, ampak samo eno dozori (no, mogoče kteri tudi dva) to je tisti,,ki je nekako največji..Najbrž so pri tebi vsi iste velikosti??? Mogoče je to to .

pa pa

clock-img

29.09.2004, 13:21

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Ja, Klarisa,

saj je nekaj logike v tem, samo, a to po tvoje pomeni, da bom komaj v naslednjem ciklusu imela zrelo jajcece, glede na to, da sem zdaj na sredini ciklusa, ko bi morala imeti O? Ciklus pa imam na 30 dni (uravnavan z Dabrostonom). Al, da bom imela O kasneje?

Kaj pa menis na to, da je rekel, da celoten izvid mogoce ni "ustrezen", ker imam stanjsano sluznico? Sem cist slabe volje. Moja G pa je nedosegljiva se najmanj ta teden. Imam pregled pri njej sele 29.10. :(

Hvala za mnenje.

clock-img

29.09.2004, 13:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.09.2004, 15:13

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Ja, Eneja, jaz tud imam PCO. Kako pa se je zate potem izteklo? A si dobila hormonsko terapijo?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem