cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vprašanje za Evo1!!!!

clock-img

21.08.2005, 21:57

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

Ojla, zdej sem gledala tvoje slikce in me zanima kje si nabavila to banjico k je ful dobra?S čim pa lukatu podložiš tam glavico, se mi zdi da je trdo al ne?Za kok časa pa je uporabna ta banja? Tvoj luka je pravi orjak-kok je težek pa velik?Zgleda skoraj za 1 leto:)-

Hvala za odgovor.
LP Maja

clock-img

22.08.2005, 14:29

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Sm kr 3x pogledala, če je res zame;) ! Banco sem kupla v babycentru, bila je nekaj čez 8 tisoč-draga ampak res ful ok! podlagam pod glavico nič :ups: sej ni tko trdo, pa še lepo je oblikovano, tako da ni panike! narejena pa je tako, da ko otrok še ne sedi, je tako kot na sliki, k pa že samostojno sedi, pa ga prestaviš na drugo stran bane, pa je tko fanj narejeno, da se otrok lepo usede in kopa!
Star je 5 mesecev 10 dni, ne vem pa kok je težek, pomoje tam okol 8 kil, pa 70 cm...mogoče sm čist mim udarla, nimam pojma:ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem