cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vprašanje po ss?

clock-img

30.12.2005, 19:03

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!!

Punce dajte mi povedat bi bilo kaj narobe če v istem mesecu zanosiš ponovno ko si imel ss?Kaj narediti v tem primeru če bo test slučajno pozitiven?

Lep večer še naprej in hitro prelepi vstop v novo leto,ki nam trka na vrata.

clock-img

30.12.2005, 19:11

clock-img

Reja

pencil-img

545

Žal s tem nimam izkušenj.

Vem, da je prijateljici G rekla, naj počaka 3 mesece.

Če se pokažeta user posted image , verjetno najbolje, da pokličeš G. Verjetno ti bo svetovala, da se čim bolj pazi in upaj na najboljše, torej da se ti ne bo ponovilo.

Držim pestiuser posted image

clock-img

30.12.2005, 20:31

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Če nisi bila čiščena, sploh ni panike. Pa tudi po abraziji ni nič hudo narobe, če zanosiš takoj (pravi Pušenjak). Sicer je bolje počakati en ciklus, da se sluznica popolnoma obnovi. Zaplet bi lahko bil ta, da se posteljica vraste pregloboko in se ob porodu ne izloči sama. Svakinja ene forumovke je zanosila takoj po abraziji, nosečnost je potekala normalno, pred kakšnimi tremi meseci je rodila, vse b.p..

clock-img

30.12.2005, 21:20

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Jaz sem zanosila takoj naslednji mesec po ss. Noseča sem bila približno 5,6 tednov.  Edina posledica je bila, da so mi ročno luščili posteljico.

clock-img

31.12.2005, 07:38

clock-img

Anonimen

Ojla!!!!

Hvala vam za vaše odgovore.Moje M še vedno ni vendar mene je resno panika kajti v bolnici sem bla na abraziji.Bo kaj hudo narobe?Sicer se je ss sam začel vendar ker sem bila ravno tam za sprejem me je sam dokončno ven ščistil.
Drage punce hvala vam za vse odgovore.

Lep pozdrav!

clock-img

01.01.2006, 22:07

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

alo,
mogoče pa le nisi noseča. pri meni je že 54. dan po abraziji, moje user posted image  pa še nikjer. upam, da pri tebi ni tako hudo. če pa vseeno si noseča, ti pa želim vse najbolje zate in za pikico v tebiuser posted image .
papa

clock-img

27.02.2006, 11:20

clock-img

Eja_1

pencil-img

75

Meni je G rekel, da je dobro, da se počaka vsaj na en ciklus.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem