cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vprašanje....

clock-img

08.09.2021, 18:08

clock-img

beba92

pencil-img

592

Zdravo punce

Zanima me, kako dolgo sta poskusala zanosit, preden sta sla G zaradi tezav oz drugih moznih vzrokov in da sta prisla do postopka umetne oploditve? 
Midva se ze trudiva kar lep cas (pocasi bo dve leti) in si nekako ne upam "rinit" naprej, saj imam vsak mesec novo upanje (hja vecni optimist).... Po drugi strani me pa čisto potolče, ko pride M oz ko je se ni in vem da bo prisla .... 
Hvala za odg in lep dan ☺️

clock-img

09.09.2021, 12:53

clock-img

Lara94

pencil-img

45

Živjo,sama sicer nisem imela teh težav, jih je imela pa kolegica. Po enem letu poskušanja je šla do ginekologinje, ta ji je napisala napotnico za kliniko za neplodnost. V dobre pol leta je zanosila s postopkom IVF, danes ima punčko. Kar pogumno do ginekologinje po napotnico. Na klinikah potem res naredijo vse možne preiskave, da vsaj veš pri čem si. Kolegica je imela premalo hormona, ki je pomemben pri zanositvi(se ne spomnim kako se mu reče) in vrjetno brez pomoči nebi nikoli zanosila. 

clock-img

17.09.2021, 17:11

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Beba kar pogumno po napotnico. Vsi procesi zelo dolgo trajajo (sploh zdej k je korona) in se hitro obrne leto oz. dve. Moj je imel 1. spermiogram lani avgusta in trenutno sva v fazi, ko cakam na 1. posvet v ambulanti za neplodnost (vmes je imel se 2 spermiograma, js operacijo, hormone testirala...), skratka v enem letu sva pririnla do tega, kdaj bova pa prisla do postopka pa tko noben ne ve. 😉 

clock-img

17.09.2021, 20:48

clock-img

Vrtnica8

pencil-img

5

Beba92 kar pogumno....tudi jaz imela podobno situacijo, ko ni in ni uspelo pa sem se le odločila po napotnico... in kar je najbolj zanimivo, da do ambulante za neplodnost sploh nisem rabla, ker sem prej zanosila 😊

Le pogumno, držim pesti 🍀🐞

clock-img

20.09.2021, 22:25

clock-img

Tasykaa RR

pencil-img

246

beba92 nisem bila v tvoji situaciji, pa vseeno ti priporočam da ne odlašaš, ker preden ti postopki stečejo zna trajat 😔 kolk poznam primerov od kolegic 😔 mogoče vama v tem času vseeno uspe naravno 🥰 tak da kar pogumno 💪 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem