cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vpis v vrtec

clock-img

09.02.2012, 09:46

clock-img

RG

pencil-img

16

Moja punčka bo šla v jeseni prvič v vrtec-jasli. Zanima me, ali je boljše it otroka vpisat že prej ali čakat na uradni razpis, ki bo nekje marca, aprila. Rada bi samo vedela, če imamo več možnosti, da dobimo prosto mesto, če jo grem že prej vpisat, v primeru, da je preveč otrok vpisanih kot je mest. V vrtce, kamor jo bom vpisala, je kar veliko povpraševanje in nebi rada ostala brez prostega mesta.

Hvala in lep dan.

clock-img

09.02.2012, 10:39

clock-img

tix

pencil-img

908

Pri nas je bilo tako, da prednost so imeli tisti vpisani do konca razpisa, se pravi ni imelo veze če si pred uradnim vpisom oddal

clock-img

09.02.2012, 10:41

clock-img

Star_a

pencil-img

318

Vsak vrtec dela po svoje.Torej bi ti morala jih poklicat in vprašat

clock-img

09.02.2012, 11:24

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pri nas je za vse isto, vsi imajo iste pogoje.

clock-img

13.02.2012, 08:12

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Pri nas vlog pred uradnim razpisom sploh ne sprejemajo

clock-img

13.02.2012, 08:54

clock-img

krogec

pencil-img

110

v Kamniku velja vloga, oddana v času poziva za vpis, če prineseš sredi leta, ti bodo povedali, da nima veze, ker je treba oddat, ko je uradni vpis (običajno nekje marca), takrat potem ovrednotijo vse vloge in razdelijo prosta mesta

¤ ¤ ¤

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem