writing-img

Vozički Teutonia

clock-img

10.08.2004, 14:41

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Mene pa zanima,če ima kdo voziček Teutonia, pa kakšne izkušnje ima z nji. Sem na internetu našla te vozičke in so mi tko zlo všeč. Samo problem je da se ti vozički pri nas sploh ne dobijo, pa še precej dragi so menda. no če katera karkoli ve o teh vozkih, bi bila zlo hvaležna.
Žiža

clock-img

10.08.2004, 15:25

clock-img

Mandarin

pencil-img

96

Sestrična ga ima. Preživel dva divjaka brez težav. Je terenec med vozički. Za v mesto je neroden (velik), za teren pa super. To kar jaz vem.
Oni so zelo zelo zadovoljni z njim. Tako zelo, da ko sva se po telefonu pogovarjali, če mi ga proda (tamali je star 2 leti) sem po glasu slišala da s teškim srcem :)). Na koncu nisem kupila njenega, ker se je izkazalo, da ga še uporabljajo.
lp

clock-img

10.08.2004, 21:33

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Pozdravljena!
Tudi mi smo bili nekaj časa navdušeni nad tem vozičkom, pa se potem vseeno nismo odločili zanj. Imajo ga v Celovcu v Schmidu, mislim da celo v akciji, lahko si ga ogledaš na www.schmid-baby.at.
Veliko užitkov pri nakupovanju!

clock-img

10.08.2004, 22:36

clock-img

Sonka

pencil-img

310

Mi ga imamo - model Joe. Z njim smo zelo zadovoljni. Res je bolj terenec in se ga ne da zložiti na malo. Naročili smo ga v Celovcu in ga čakali celo večnost.
Če te še kaj zanima, vprašaj.
LP

clock-img

11.08.2004, 07:57

clock-img

tiha

pencil-img

118

Sonka, mi lahko poveš kakšna je bila cena vozička (Joe se tudi meni dopade).
Kolikor sem jaz gledala je cena približno taka kot pri Quinnyjevih vozičkih.

LP

clock-img

11.08.2004, 08:45

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Tudi mene cena zanima, kolk dolg je blo pa treba čakat. Midva imava namen septembra it pa nakupih, rok imam pa sredi septembra. me malo skrbi da se ne bo izšlo.Kaj pa modeli Primus04, pa mistral sports?

clock-img

11.08.2004, 22:17

clock-img

Sonka

pencil-img

310

Cena vozička + torba za nošenje je bila 600 evrov (dobili pa smo nazaj 90 evrov, ker takrat še nismo bili v EU). Torba nam je bila v začetku enkratna. V njej smo jo nosili v stanovanje (5. nadstropje), spala je v njej, enostavno kjerkoli smo jo lahko položili za spanje. Zdaj, ko je vroče oz. je naša dojenčica že "velika":bravo::bravo::bravo: (5,5 mesecev) pa je res več ne uporabljamo. Voziček smo čakali 3 mesece, prav toliko časa ga je čakala znanka, ki pa ga je naročila v Kiki v Grazu.
LP

clock-img

12.08.2004, 12:42

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Hvala za vse odgovore res ne vem kako se bom odločila, zdej me tudi to malo bega ker mava bol majhen avto...
No bomo že izbrali ta pravega. Hvala še enkrat...
Žiža

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem