IZVIRNO SPOROČILO: Meti_
Hope2, ga imaš in uporabljaš?
Razmišljam, ali se "splača" dat za BB cca 1100€, za npr. High trek-a pa cca 550€. Je res taka bistvena razlika? V lepoti je, vem...samo v uporabi?:)
Ne, nimam ga, je pa bil zdaj v ozjem izboru za drugega otroka.
Mi zivimo pac na terenu, kjer so velike gume vec kot dobrodosle. Zato od vozickov prevladujejo bugaboo-ji (cameleon, buffalo, donkey), ter ted and phils (za razlicno stare otroke). High trecka v vseh teh letih nisem videla. Moj prvi otrok je imel cameleona, jaz sem z njim bila zadovoljna vec kot prevec- ga res ne bi menjala nikoli. oBvladali smo vse terene, od pescenih plaz, mivke-puscava, do gozdnih poti v sloveniji, kamnitih terenov na morju, zasnezeni plocniki.... Vozicek vreden svojega denarja.
Zdaj za drugega otroka sploh nisem razmisljala o kaki drugi firmi. In ker stalno gledam tele buffale, me je zamikalo, da imam nekaj novega, drugacnega. Sem sla sprobat po pescenem terenu, in lahk recem vauuu. Itak je potem vprasanje kolk tezek otrok je not, ampak tole je super zadevca. Nic okoren, zelo vodljiv, zaradi 4 koles zelo stabilen, tako ob prehodu cez plocnik, kot po neenakomernem terenu. Cena pri nas pa je se zal vecja kot v sloveniji. In za drugega otroka mi je bilo skoda denarja. Ce bi bil to moj prvi otrok ali ce bi imeli v planu se kakega otroka, potem ne bi sploh razmisljala, ampak takoj kupila. Zdaj sem pa dobila 6 mesecev starega cameleona za 250 evrov, tak da sem zagrabila. Se vedno pa sanjam o buffalu
.
Ravno predvceraj sem videla tega high trecka, mi je padel v oci, ravno ko je sel dol iz plocnika. Mama bi lahko bila, glede na starost otroka, navajena vozicka, aampak ne vem al je bila kriva mama ali vozicek, vse skupaj je zgledalo tako storasto nestabilno. Ni sans, ni primerjave. Taka kot je razlika v ceni, tako razliko jaz vidim v vozicku. Zastonj ne bi imela high trecka.
Ne vem pa kolk je tezek high treck in moram rect, da kilaza je zame zelo pomembna.