cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Voziček Quinny Formula 3 xl

clock-img

28.02.2004, 08:29

clock-img

ivancek

pencil-img

5

V noven katalogu od Baby centra je nekaj manj kot 80000 Sit kompleten (znizan iz 169000), ceno sem preveril po telefonu in je prava.
Zanimajo me izkušnje s tem vozičkom. Kako se zloži, ....

hvala in LP

clock-img

28.02.2004, 09:39

clock-img

Asja-2

pencil-img

1

Po moje je najbolje, da se zapelješ kar v Baby center in tam probaš. Pa vzemi s sabo meter, da boš videl, če gre v avto

clock-img

28.02.2004, 23:13

clock-img

LEJLA

pencil-img

402

Ivana,

so trije razlicni: formula, fashion in freestyle..lahko si jih pa tu ogledas http://www.quinny.nl/html/ukonly/index.html

lp

clock-img

29.02.2004, 14:19

clock-img

_Arwen_

pencil-img

195

Ja, ampak v baby c. letaku je notri fashion!

clock-img

29.02.2004, 18:35

clock-img

stela

pencil-img

35

Voziček je Quinny Fashion 3 XL, cena pa je 70.000,- SIT (znižan iz 170.000,- SIT). Jaz sem ga kupila v soboto v Baby centru v BTC - ju in je bil baje zadnji, lahko pa za vsak slučaj še enkrat preveriš. Voziček je super, dobiš zraven čisto vse kar rabiš.
L.p.

clock-img

29.02.2004, 20:38

clock-img

Anonimen

ja, zraven dobiš košaro dreami, spalno verčo, torbo in dežno prekrilvalo.
lp,:fis:

clock-img

03.03.2004, 21:59

clock-img

Tia26

pencil-img

16

Voziček Fashion 3 xl še ni bil nikoli 170.000, kvečjemu stane toliko formula, vse informacije so mal zamešane nekaterim.Cene so od qunniyevih modelov zelo različne, so pa različni tudi vozički od njih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem