cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Voziček

clock-img

04.12.2007, 16:15

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Pozdravljene,

če bi še 1x kupovale user posted image , za katerega bi se odločile?

Ker voziček puščam v avtu, se vedno znova jezim, da sem nabavila takšnega (Quinny Speedy SX), da moram kolesa dol dajat, če ga hočem spravit v avto (Renault Modus).user posted image Ko sem kupovala voziček, se mi je to zdela mala malica , ker pač grejo kolesa enostavno dol. Od kar pa je njegova uporabnica na svetu, pa ni več tako luštno se s tem ubadat. No, edino, če bi imela še kakšno roko več. user posted image   Pa zloži se kot knjiga, ne kot dežnik.

clock-img

04.12.2007, 16:54

clock-img

ticika

pencil-img

108

Sem imela isti problem, pa mi je dop...... in sem šla kupit novega, ki je lahek in priročno zložljiv ravno za  v avto. Bil je med cenejšimi (lani 19.000 sit) in je še vedno edini v uporabi.

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

clock-img

04.12.2007, 17:05

clock-img

LadyB

pencil-img

1982

Jaz imam voziček Pikolo in je res zlo lahko zložljiv, pa še tak bolj majhen je ko se zloži tko da pride tud v moj bolj mini avto. Jaz sem res zadovoljna pa tud je bil med najcenejšimi.

clock-img

04.12.2007, 17:12

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Ticika, mi poveš za kateri voziček gre. user posted image

LadyB, a je to tisti Pikolo, ki ga prodajajo tudi v kompletu z jajčko?

clock-img

04.12.2007, 17:14

clock-img

*maja

pencil-img

2075

No meni grejo pa ravno marele na živce pri zlaganju. Imamo Peg Peregovega P3 in ga prodajamo kupili pa bomo Peg Peregovega Unota, se zloži kot knjiga in je enostavnejši za zlaganje kot P3.
Smo pa stestirali že malo morje vozičkov user posted image  in so se do zdaj še najbolje odrezali vozički ki so bili malo večji kot marele, saj če malo pomislim tudi kompaktnejše marele prav tako zavzamejo kar nekaj prostora v prtljažniku avtomobila.

clock-img

04.12.2007, 17:23

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst sem pa za darilo dobila Graco voziček. Tok,za en d....k voziček,da je kr hudo. Res je lepo videt,ampak nefunkcionalen do kraja.
Nam je zelo prišel v uporabo voziček od tastarejše(12 let )Inglesina s košaro. Znucal smo ga do kraja. Res sem ga pa imela samo za vožnjo doma.
Drugače sem si pa kupila Chicco Poniee speed in bi ga še enkrat. Lahek(4,5kg),lahko zložljiv in tudi v redu naslon ima. Pa še kr trpežen. Mi ga drajsamo že dober let in pol,pa še dela.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

04.12.2007, 17:27

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

clock-img

04.12.2007, 18:10

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Peg Perego Pliko3 mi gre na milimeter v avto.......sem hotela tega kupit, pa mi "prodajalka" rabljenega vozička ni povedala, da je blago raztrgano na strehici, dokler nisem videla vozička. user posted image

clock-img

04.12.2007, 19:50

clock-img

Davana

pencil-img

154

Jaz sem s svojim zaenkrat zelo zadovoljna - Jane Nomad.
Lahek, super dobro vodljiv in dovolj majhen, da ga brez razstavljanja lahko puščam v avtu (toyota yaris).
Priporočam.

clock-img

04.12.2007, 21:48

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Mi smo imeli tudi peg perego plikota in sem bila zadovolna z njim, šel je tud v majhno kofano, zloži se kot marela in je dovolj velik Nejcu še zdaj ko ima 3 leta. No, noge sicer že po tleh vleče, ampak za poleti je bil še uredu, zdej pa itak že hodi sam na sprehod.

clock-img

05.12.2007, 11:16

clock-img

LadyB

pencil-img

1982

LadyB, a je to tisti Pikolo, ki ga prodajajo tudi v kompletu z jajčko?

Ja pravi je, lupinca je tud uredu

clock-img

05.12.2007, 14:26

clock-img

Tajduška

pencil-img

142

Mi smo imeli Peg Perego Pliko,.....enkraten, lahek, funkcionalen!
Vse pohvaleuser posted image

clock-img

05.12.2007, 14:43

clock-img

Anonimen

Jaz imam PP Unota, ki se zloži kot knjiga in ročaj se obrne, super je, ampak v kliota ga pa komaj stlačim. Moram prav tako kolese dol dajat.
ko ga pelješ tako, da gledaš otroka pa se stalno zadevaš z nogami v tamajhne kolese. Komaj čakam, da bo user posted image toliko zrasla, da bo gledala naprej.
Pa še ena reč me moti.....nima tistega okenčka na strehici. ko pelješ naprej sploh ne vidiš, kaj dela user posted image .
Imam pa tudi P3....sposojenega, ker je bolj praktičen za v trgovino.
Če bi še 1x kupivala bi sigurno kupila marelo. Mogoče kaj od Cam-a.

clock-img

06.12.2007, 20:24

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Mi imamo TFK- jevega Joggster vwist in je super voziček, a se ne bi še enkrat odločila zanj. Težki je ko svinja in če ga dam v moj avto moram polovico zadne klopi podret!
Če bi še enkrat kupovala bi po mojem tega ta novga Mutsija ali Boogabooja, čeprav se mizdi fuuul drag. No, ne vem, težko zdej rečem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem