cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Voziček???

clock-img

26.06.2013, 13:02

clock-img

anit6

pencil-img

59

Pozdravljene,

mene pa znima ali se vam zdi ta voziček vreden nakupa?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=282570

Glede na to, da imava v načrtu enega otroka in da se bo rodil pozimi, se mi zdi absolutno preveč dajat 1000 Evrov za voziček.

Ali ima mogoče katera izkušnje s tem vozičkom ali podobnim??

Že v naprej se vam zahvaljujem za mnenja.

Pozdravček user posted image

clock-img

26.06.2013, 13:11

clock-img

abc123

pencil-img

352

Pojdi tja in preizkusi kako se obrača, vozi... drugače bi pa jaz na tvojem mestu kupila rabljenega, preko bolhe dobiš kakšno priznano kvalitetno znamko, komplet voziček za enako ceno. Jaz sem letos na tak način kupila novo košaro, ker se je stara pokvarila in sem zelo zadovoljna. Itak vozička ne izrabiš, razen če res nisi skrben.

clock-img

26.06.2013, 17:15

clock-img

jaz_sem_jaz

pencil-img

177

Ne poznam tega vozička, mi pa po sliki deluje kopija vozičkov BabyBoom. Preveri!

clock-img

08.07.2013, 14:02

clock-img

MajaJulija

pencil-img

40

Pri tem vozičku mene moti to, da je tako očitna kopija Baby Booma! user posted image

Samo strehica pri lupinici je drugačna in barve imajo drugačne, ostalo je isto. Sprašujem se o legalnosti ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem