cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vozel ali je...

clock-img

15.11.2005, 14:19

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Ja  ker sem jo dobila takoj po porodu se pravi 2 ali tretji dan po pordu so mi že v porodnišnici rekli da je to vozel od mleka. Dali so mi ene kapljive za pošpricati v nod pred vsakim dojenje. No moram priznati da sem jih dala zelo malokrat. In tuširala sem se z vročo vodo ter masirala to počnem še sedaj ampak ta bula noče in noče izginit. Pa mi mala celo mleko vn pvleče takrat je bulica manjša ampak ne izgine povsem. Saj že 1 mesec govorim da bom poklicala svojo G ali pa zdravnika pa se nikakor ne spravim k telefonu. Imate kakšne nasvete kaj bi to bili kako naj odstranim

clock-img

15.11.2005, 14:28

clock-img

Anonimen

Kimi, če se bulica veča in manjša, potem mislim, da ni za skrbeti.

clock-img

15.11.2005, 14:34

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Še nekaj me zanima glede dojenja. Če otrok prvo izprazni levo dojko in ga pristaviš na desno in desno ne izprazni celo. Ali naslednji obrok začenš na desni?user posted image

Hvala splišni amoka zakaj pa ne zgine je že 3 mesece tu ta bulicauser posted image user posted image

clock-img

15.11.2005, 14:38

clock-img

Anonimen

Tega pa ne vem. Vem samo, da se rakava zadeva ne veča in manjša, z mlečnimi žlezami pa se med nosečnostjo in dojenjem dogaja še pa še.

clock-img

15.11.2005, 14:39

clock-img

lex

pencil-img

6532

Vedno začneš s tisto, ki je bila ta zadnja in je otrok ni izpil v celoti.

Za bulico pa kar pokliči, kakšen pregled ne škodi. Kaj ti pa je rekel/rekla na poporodnem pregledu?

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

16.11.2005, 09:44

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Lex dojk mi po porodu ni pogledalauser posted image  ne vem zakaj. Moja prijateljica stara 20 let in še nima otrok ji je njena G (ni ista kot moja) pretipala. Jaz pa z 2 otrokoma pa ničuser posted image

clock-img

16.11.2005, 21:24

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Meni je pomagalo, da sem zelo pristavljala vedno na isto dojko, tam kjer je bil vozel. Sem se pa matrala tri dni, da smo prišli spet na konja.
Lahko pa si pomagaš z izčrpavanjem mleka, po vsakem podoju si s pumpico ali na roke izprazni dojke do konca user posted image
LP

clock-img

16.11.2005, 21:37

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Meni še noben ni dojk pregledaluser posted image , razen mojuser posted image ...
no kar se bule tiče, pri meni se je pojavila po porodu na L dojki, ki je bila tudi vedno bolj polna mleka, ampak po podoju, ni nikoli čisto izginila, čeprav je mali vse popil ven , včasih sem si tudi do kraja spumpala, pa ni nič pomagalo...potem nekje 5 mesecev po porodu, ko se je vse skupaj malo uredilo, pa je bulica izginila, pojavi se samo še takrat kadar je polna mleka(če malega cel dan nič ne dojim iz nje)! Pomoje je žleza!
Glede dojenja-če dojiš na obe strai pri enem podoju, potem ga daš pri naslednjem podoju na tisto stran, na kateri je nazadnje pil! Če pa tako-en podoj ena stran, pa izmenično menjaš!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem