cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Voluharji in krti

clock-img

08.05.2007, 09:59

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Ima kdo kakšno idejo, kako preženem na Ajšinem domu(pokopališču) te user posted image voluharje ali krtice, al kaj za vraga so... Vsakokrat, ko jo pridem obiskat mi vse rožice ležijo na zemlji, namesto, da bi bile noter v njejuser posted image . Imam že v zemlji krpice namočene v bencin in ni nič bolje.Ima kdo kakšno idejo, kako naj se jih rešim?

< Sporočilo je popravil katrin -- 8.5.2007 10:30:08 >

clock-img

08.05.2007, 10:14

clock-img

Rok_LM

pencil-img

191

Kaj pa če probaš z mrežo. Približno 15 cm globoko v zemljo položi pocinkano mrežo proti voluharjem, Ob strani jo zavihaj gor, da ne pridejo s strani, pa bo.

Upam, da ti bo uspelo.

< Sporočilo je popravil katrin -- 8.5.2007 10:30:28 >

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

clock-img

08.05.2007, 10:46

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Moja teta pravi da pomagajo sadni žvečilni gumi, ko jih daš v luknjico imej gumijaste rokavice, da ne preide vonj po človeku na žvečilni.

[

clock-img

08.05.2007, 10:56

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Katrin -hvala za popravek!Sem malo iztirila ,a ne?Besna sem ,ker se trudiš potem pa nastopijo ti user posted image

AnBan-bom poskusila in bomo videli
Rok-LM-zdaj mi je malce škoda vse razsadit in ponovno posadit ,ker ima zdaj tako lepooooouser posted image Pa še kar velika površina za obdelavo je:2mx2,20m-ja družinski grob imamo.če ne bo šlo bom ,pa morala tako naredit.

Hvala za predloge

clock-img

08.05.2007, 13:19

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

Jaz sem zadevo rešila z orehovi listi, katere sem potisnila v zemljo tu in tam, rezutat je gredica brez krtkov.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

clock-img

11.05.2007, 11:36

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Hvala za nasvete ,sem že dala sadne žvečilne ,bom pa še probala z orehovimi listi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem