cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vodna vadba v Laškem

clock-img

20.01.2011, 12:49

clock-img

Urška33

pencil-img

1

Pozdravljene,
sem nova tukaj in ponosna, da lahko postanem polnopravna članica :-). No, saj ni res, da to ne moreš biti tudi, ko še nimaš trebuha, vendar meni takrat, ko kar ni ratalo in ratalo, ni bilo zanimivo brati takih tem ... zdaj pa JAAA :-).
Zanimala sem se za vodno vadbo za nosečnice v Laškem, v Thermani, kjer jo imajo na sporedu, vendar je še ne izvajajo, ker nikoli ni dovolj kandidatk. Mora nas biti vsaj 5, ta teden pa sem dobila podatek, da bi vadbo izvedli tudi za 2 ali 3 kandidatke. Termin je sicer dokaj neugoden - petek ob 12.30 oziroma 13.30, so ga pa pripravljeni prilagoditi, če bi se nas le zbralo dovolj. Jaz sem ful navdušena, upam, da se bo še kakšna našla in tole res poženemo v življenje.

Pozdrav, Urška

clock-img

30.01.2012, 21:27

clock-img

janjajm

pencil-img

18

Živjo.

Tudi jaz sem popolnoma nova na forumu. Jaz bi se z veseljem udeležila vadbe za nosečke user posted image . Vendar trenutno sem šele v 5. tednu in bom še malo počakala, da bo ginekologinja na prvem pregledu podala zeleno luč :). Čeprav sem prebrala, da lahko v 1.trimesečju vadiš normalno, spet drugje pa piše, da ne priporočajo. Tako, da ju3 pokličem ginekologinjo, ker sem vpisana v fitnes ampak ne želim ogroziti nosečnosti.
Te pa prosim, da javiš kako bo v Laškem z vodno vadbo user posted image .

Lp.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem