writing-img

Vnet mehur

clock-img

01.09.2005, 15:27

clock-img

Anonimen

Nasa Lunci ma vnet mehur In joka, krvavo lula (kapljice po celem hodniku, balkonu, dnevni sobi, kuhinji,...)

Men je cist hudo k ne vem kaj naj naredim; ko sva sle ven sem skor poklicala sestro, ker mi je kr slabo ratal ..

Smo bili pri vet., ima antibiotik 14 dni al neki tazga.

clock-img

01.09.2005, 15:29

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

boga, to ful boli. ampak antibiotiki kar hitro primejo pri mehurju in ji bo kmalu boljš. veliko ji daj za pit in jo crkljaj in zavij v kako dekico.

clock-img

01.09.2005, 19:36

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Joj to je pa hudič. To se ni za hecat...pazi, da ne bo ležala na mrzlem in ne jo kopat dokler ste na antibiotikih.

clock-img

01.09.2005, 21:03

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Vprašaj veta za hrano C/D od Hill'sa!

clock-img

01.09.2005, 21:05

clock-img

Anonimen

Se mi kar smili. Mi pa nimamo vnetega mehurja, ampak zopet eno alergijo in je Kin prav bogi. Se mi bi skoz grizel. Zdaj ima gor ovratnik in je kot en vesoljček. Prav bogi. V pon. imamo testiranje. Že koamj čakam,da bo čimpreje minilo.

clock-img

01.09.2005, 23:32

clock-img

Anonimen

Hmm .. lezala je vecinoma na baloknu na soncku ... zavita v dekco ni hotla bit, ker ni hotla bit na kavcu .. lula pa prakticno povsod. Kako je blo popoldne ne vem, ker me ni blo doma ... zdaj spi tuki za mano.

Najbrz je zadnjic popila premrzlo vodo

clock-img

02.09.2005, 05:36

clock-img

Anonimen

Naš Maksi je imel pred časom tudi vnetje mehurja. So mu neke kristalčke našli v urinu, ki jih je bilo treba raztopit. Nam je veterinar dal antibiotike, pa ves ta čas, ko je bil na njih, je moral jesti posebne brikete. Mislim, da so Hill's-ovi, imenujejo se pa Urinary. Ti briketi naj bi raztapljal tiste kristalčke.
Boga Lunca najbrž glih zarad njih krvavo lula. Nabavi ji te brikete, škodit ji ne morejo.

clock-img

02.09.2005, 12:25

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Tašonka je napisal/a:

Naš Maksi je imel pred časom tudi vnetje mehurja. So mu neke kristalčke našli v urinu, ki jih je bilo treba raztopit. Nam je veterinar dal antibiotike, pa ves ta čas, ko je bil na njih, je moral jesti posebne brikete. Mislim, da so Hill's-ovi, imenujejo se pa Urinary. Ti briketi naj bi raztapljal tiste kristalčke.
Boga Lunca najbrž glih zarad njih krvavo lula. Nabavi ji te brikete, škodit ji ne morejo.

Jp, imenujejo se C/D! Fiša, se pa pozanimaj glede na to da je mladič.

Na katero kliniko pa voziš svojo beaglico?

clock-img

02.09.2005, 16:34

clock-img

Anonimen

Luna nima kristalckov v urinu, je pa rekel ja, da ce bi jih imela, da bi mogla na dieto (sklepam, da na te brikete).

Vozimo jo privat, v Dravlje (Nek Klavdij K ... je veterinar (se ne spomnim zdajle priimka))

Danes je ze boljsa, nic vec ne lula krvavo in skoraj nic ni vec kapljica tukaj, kapljica tam..

LP, Riba

clock-img

02.09.2005, 17:02

clock-img

ninca

pencil-img

995

vesela sem za tvojo dogico

clock-img

05.09.2005, 19:17

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Šele zdej vidla...vseen sočustvujem

clock-img

05.09.2005, 19:41

clock-img

PIKA

pencil-img

227

Po končani kuri z antibiotiki bo vse o.k. Lahko se je le prehladila. Če pa bi imela kristalčke in povišan PH, bi morala na dietno prehrano (c/d od Hillsa ali Urinary od Royal canina).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem