cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Visoke grede - permakultura

clock-img

19.04.2013, 21:07

clock-img

Flavia_

pencil-img

837

Kaj prakticirate ta način?

Jaz sem lani dvignila en del na vrtu, letos bom še enega. Zelenjava je super uspevala, zemlja pa je bila vseskozi rahla user posted image

lp, flavia

Be the change you want to see in the World ...

clock-img

19.04.2013, 21:29

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Mogoce bom jaz to uvedla, samo letos zagotovo se ne. Mi je pa ideja super.
Ste vi prav skopali tistih 60 cm globine ali koliko ze je in potem notri les, gnilo travo in zemljo gor? Koliko dela je bilo s tem in kaj mislis, koliko casa ne bo treba nic spreminjat tega sedaj.

O tem najdes verjetn veliko na netu, en gospod iz okolice Salzburga je baje to zacel in ima dobro literaturo, mislim da Holzner. Bi pa jaz tudi tu rabila kaj vec podatkov iz prakse.

clock-img

20.04.2013, 09:24

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Ne prakticiram, ker nimam kje. Še čakam na svoj kos zemlje. Sicer pa poznam. Veliko sem brala o tem oz. na splošno o permakulturi. Sanjam o gozdnem vrtuuser posted image

clock-img

20.04.2013, 16:54

clock-img

Flavia_

pencil-img

837

mala Mravljica: jaz sem že jeseni izkopala cca 30 do 40 cm in ja, kot ste napisali; notri smo zmetali vse odpadle veje, jesensko listje, travnato rušo, organske odpadke, slamo, ... na vrhu pa potem zemlja. Kup ima potem čas celo zimo, da se malo posede. Mislim, da bo zdržalo 2 do 3 leta. Jeseni sem vse skupaj prekrila s slamo, sedaj pa dodam le še zemljo.

Literature o permakulturi je res ogromno. Tisti, ki mu je to blizu, lahko najde marsikaj. user posted image

lp, flavia

Be the change you want to see in the World ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem