cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vietnamski prašiček

clock-img

06.10.2009, 12:34

clock-img

honey

pencil-img

2567

No tako, mi ga imamo že 1 mesec. Je super živalca, navadil se naj je že kar lepo, čez dan ga imamo zunaj v ogradi, ponoči ga pa nesemo v garažo. S tem, da ima zunaj v ogradi seveda tudi svojo hiško - sva jo sama z možem naredila user posted image . Zdaj imam pa eno drugo vprašanje - pujs se veliko praska. Ob vse mogoče - ob drevo, z nogami, uživa, če ga jaz z nohti praskam, v glavnem, uživa v praskanju. Vidim pa tudi, da z njega leti nekaj podobnega kot prhljaj. Ali je možno? Ali ima kakšno drugo kožno bolezen? Bolh pa n videti, da bi imel. Glede na to, da nimam izkušenj s pujski - ne takimi ne drugačnimi - sem rekla, da bom najprej tu vprašala, preden grem k veterinarju.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

06.10.2009, 21:49

clock-img

muha1

pencil-img

666

Pri nas je bilo isto, samo praskanje. Šli smo k veterinarju, kjer je res potrdil neke vrste prhljaj. M. prašiček je dobil injekcijo proti praskanju in šampon, s katerim smo ga umivali vsak dan. Če ne bo boljše ga pojdite kar pokazat user posted image

clock-img

06.10.2009, 21:52

clock-img

muha1

pencil-img

666

Se opravičujem za napako, dobil je injekcijo proti srbenju user posted image

clock-img

07.10.2009, 14:13

clock-img

honey

pencil-img

2567

Hvala

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem