cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vichy (oblikovanje postave )

clock-img

30.03.2007, 18:01

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Kaj mislite, bi po tem zvarku  res prišle do postave kot se šika ?

< Sporočilo je popravil caillou -- 30.3.2007 18:02:06 >

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

30.03.2007, 18:05

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

To pa mene tudi zanima.Sem si mislila zadevo nabavit, vendar imam vedno tisti glas v ušesih, da si moramo kremo dobro vmasirati v kožo. Potem se pa vprašam, kaj pomaga, ali je to krema ali močna masaža?

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

30.03.2007, 18:06

clock-img

caillou

pencil-img

1854

zvarek

Drugače se pa zvarek imenuje LIPOSCULPTURE.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

30.03.2007, 18:08

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Sorry,sem prehitro brala, sem mislila, da sprašuješ za kremo. Kakorkoli, če se odločiš, sporoči, kakšen je učinek user posted image user posted image .

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

30.03.2007, 18:09

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Pomoje pride v poštev že tako suhicam ali pa pri tistih, ki se spravljajo na diete, seveda ob ustrezni telovadbi.

Mene tudi mika, ker imam z višijem do sedaj dobre izkušnje. Tole se mi pa zdi kar malo vesoljsko.

clock-img

30.03.2007, 20:01

clock-img

dory

pencil-img

8852

ne nuca....jst sem mela vichy lani,ko sem mela obenem se 3md...pa ne vem kaj mi je nardilo postavo :)

zej mam pa nuxe in sem so far izredno zadovoljna...res pa je,da mam obenem tud aerobiko:)

clock-img

30.03.2007, 20:08

clock-img

ona

pencil-img

3685

Za tole nuxe kremo so tudi meni rekli,da je ful učinkovita,ker je narejena na bazi kofeina in kofein že itak izloča vodo s telesa!
To kremo mi je priporočila terapevtka,ki meni odstranjuje celulit-glej gornjo temouser posted image

clock-img

30.03.2007, 20:09

clock-img

dory

pencil-img

8852

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Za tole nuxe kremo so tudi meni rekli,da je ful učinkovita,ker je narejena na bazi kofeina in kofein že itak izloča vodo s telesa!
To kremo mi je priporočila terapevtka,ki meni odstranjuje celulit-glej gornjo temouser posted image

no pol sem se ok odlocla...kupla dve kremi in eno dobila za gešenk:)...neki bo ocitno mogl bit :)

clock-img

30.03.2007, 20:23

clock-img

Anonimen

Še en razlog več, da uživam v kavi  user posted image  user posted image

clock-img

30.03.2007, 21:31

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Še en razlog več, da uživam v kavi

A to je to user posted image  ?

clock-img

30.03.2007, 23:27

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Jaz sem dobila tole tanovo Lipo metric in se mi zdi u redu stvar, ful mam bolj napeto kožo! Še testiram!!

clock-img

01.04.2007, 10:09

clock-img

Kalamaki

pencil-img

97

Mah, ful napeto kožo imaš po vsi kremi, če se redno masiraš. Sem včasih nasedla praktično vsaki novosti na tržišču.
Zdaj pa ugotavljam, da dejansko najbolj pomaga voda in ogromno rekreacije. Pa še drago ni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem