cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vgnezditvena krvavitev

clock-img

29.09.2004, 17:32

clock-img

Anonimen

Včeraj sem napisala, da me je obiskala "teta" :hudicek: in to 4 dni prej. To sem sklepala zato, ker sem pogledala wc papir, ko sem šla lulat.
No in sedaj nič. Cel dan je že wc papir čist, nobenih bolečin ob menstruaciji, ki navadno so, jih ni...
Če to ni čudno.

Zdaj pa se mi poraja vprašanje: KDAJ SE POJAVI VGNEZDITVENA KRVAVITEV? Je možno, da se zgodi 10 dni po ovulaciji?

Prav res me zanima. Če katera ve, bom zelo vesela odgovora.

clock-img

29.09.2004, 19:25

clock-img

neža76

pencil-img

126

Undereja,

iz svojih izkušenj na žalost ti ne morem kaj pametnega povedat:zmeden::((!
Kolikor pa sem brala o tem, bi lahko to bilo to!!

Jaz močno stiskam pesti zate in ti želim da bi bila 9nebesa!

Srečno;)

Neža76:metulj:

clock-img

29.09.2004, 22:35

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

UnderEja, to bi lahko bilo to!!! Seveda pa ni nujno. Tudi jaz to ne vem iz lastnih izkušenj, vem pa da je mogoče, saj sem na tem forumu že fosilka in velikim se je zgodilo tako kot tebi in so bile srečke nosečke. Ni pa nujno, lahko je to le predhodnik M. Vseeno držim pesti, da se ti uresničijo želje po :modri:

Lp Pia73

clock-img

30.09.2004, 07:56

clock-img

Maša26

pencil-img

550

Dr. Pušenjak je enkrat napisal, da se zgodi 6-8 dni po oploditvi. Oziroma kakšen teden pred M. Ampak saj veš, kako so ti dnevi lahko nenatančni.

Pravzaprav se mi tdi, da je vgnezditvena krvavitev še najbolj verjetna možnost! Res! Upam, da ti lahko :bravo::bravo::bravo:

Sporoči!

clock-img

30.09.2004, 08:35

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

vse je možno, čeprov tudi jest pričakujem M (no sej vem da ti je ne) pa sem tudi včeraj na papirju opazila malce krvavega madeža pa sem si rekla evo kok je točna, sam zdej pa kr nič še ni....zdej pa ne vem a smo slučajno kaj ušpičl al kaj je....počakajmo bomo vidla kaj bo

clock-img

30.09.2004, 09:35

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Čisto možno da je to to. Vsaj pri meni je bilo tako.

LP Lunca

clock-img

01.10.2004, 00:19

clock-img

Anonimen

Nič ne bo.
Po mojem je vseeno menstruacija. Nekam izredno šibka, ampak je. Zdej mam vsakič nekaj krvavih lističev wc papirja. ma!
Upanje pa še vedno ostaja. hihihihi

clock-img

01.10.2004, 08:07

clock-img

Maša26

pencil-img

550

Ampak a veš, da sem v knjigi Čas deklištva :) prebrala, da je znak nosečnosti lahko tudi kratka, šibka M, seveda če nimaš vedno take!!??

Uf, jaz tudi še ne bi izgubila upanja!:miska:

clock-img

01.10.2004, 13:42

clock-img

Anonimen

Si želim, da imaš prav ;)

clock-img

04.10.2004, 13:04

clock-img

Anonimen

Pozdravček vsem. Iz prve roke: ni bila vgnezditvena krvavitev ampak prava, močna menstruacija, sicer brez bolečin in v zelo čudnem urniku. no ja.
bo, ko bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem