cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vesela nosečnica

clock-img

10.08.2004, 14:30

clock-img

biser

pencil-img

147

Lep pozdrav vsem na forumu!

Sem 22-letno dekle iz Celja.Noseča sem 8 tednov in dva dni in počutim se super(razen tega da mi je po malem slabo). 22. tega meseca sem bila pri gin., ki me je pregledala z UZ. Ploda ni našla,bila pa je ovulacijska posteljica. Povedala mi je da se nažalost otrok ne bo razvil in da naj grem na čiščenje. Napisala mi je napotnico za čiščenje ampak nisem šla ker se mi je zdelo čudno(ov. vrečka je rasla, otroka pa ni bilo).:( Rekla sem da bom malo še počakala. Potem sem šla na :morje:, ves čas mi je bilo slabo ampak sem nehala misliti na to. Danes sem imela ponovni pregled (ne pri svoji g. ker je na dopustu) in z veseljem sem na UZ videla da se je otrok razvil. G. mi je povedal, da je otrok velik 18 mm,videlo pa se je tudi kako mu bije srček. :bravo: Zelo sem vesela, da sem bila toliko "trmasta" da nisem takoj šla na čiščenje ker če bi izvedela, da je bilo vse vredu, si ne bi nikoli odpustila. Tega otroka si zelo želim.
Zdaj je vse to za mano in samo upam da se bo otrok normalno razvijal in da ne bo prevelikih komplikacij:zmeden:
Se opravičujem ker sem tako veliko napisala, ampak se mi je zdelo vredno da vam povem, da je med vami nova nosečka, ki že komaj čaka na svojega:duda:
Lep pozdrav!
Nataša

clock-img

10.08.2004, 14:36

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Iskrene čestitke :bravo: držim pesti, da bo vse ok :sloncek:

clock-img

10.08.2004, 14:47

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Kako lepo!! Pametno od tebe, punca, da si malo počakala!

čestitke!!

:rozica::darilo::torta::rozica::darilo::torta:

lp, Suzi 10t6d

clock-img

10.08.2004, 14:58

clock-img

eva1

pencil-img

4835

TO JE PA RES LEPA NOVIČKA!!!!:bravo::bravo::bravo:
Eva (8t) in :duda:
Naj te:angel::angel::angel: čuvajo še naprej!!!

clock-img

10.08.2004, 15:06

clock-img

Naty

pencil-img

7

:bravo::bravo::bravo::bravo:
ČESTITKE!!!!
Uživaj v nosečnosti pa čimprej zamenjaj svojo G.

:rozica:

clock-img

11.08.2004, 13:45

clock-img

LUCI

pencil-img

10

:sloncek:

clock-img

13.08.2004, 08:47

clock-img

Nataska

pencil-img

72

Ej nataša, si pa res ena velika faca da si počakala! :bravo: Držim pesti, da bo vse ok, ti pa res čimprej zamenjaj ginek.

nataša (22t)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem