cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Verouk frančiškani Šiška

clock-img

14.09.2011, 13:13

clock-img

petruska

pencil-img

465

Razmišljam da bi prvošolčka vpisala tudi k verouku v Šiško k frančiškanom.
Zanimajo me vaše izkušnje, kako so otroci kaj zadovoljni....

clock-img

14.09.2011, 22:16

clock-img

j6

pencil-img

214

Hoj, frančiškani v šiški so super,ampak ne vem zakaj razmišljaš, ali bi ga dala ali ne, saj če živiš versko krčansko življenje, molitev, nedeljske maše,je veruk  samoposebi umevno, če pa ga daš zato, ker hodijo sošolci    je brez veze, saj je verouk del verskega življenja,  zakrament sv spovedi, obhajila, birme, ... tko da razmisli zak bi ga dala.

clock-img

15.09.2011, 10:26

clock-img

petruska

pencil-img

465

V bistvu je problem samo v nedeljskih mašah, ker smo veliko okoli in jih ne bi mogli redno obiskovati, pa da ne bi bilo tu kakšnega problema. Liturgični zvezek bi bil z listki od nedeljskih maš bolj prazen.

clock-img

15.09.2011, 11:31

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Maše so tudi drugje, pač pogledaš in prilagodiš logistiko ali pa greš v soboto oz. kak drug dan v tednu v ta namen.
Liturgični zvezek in listki niso obveza, bolj ogledalo za starše. Če si kje drugje ali če greš kak drug dan, pač starš podpiše v tisti prostor, kjer je slika in to je to. Pri nas glede tega sploh ne komplicirajo, odločitve in ravnanje prepuščajo v odgovornost staršev. Kot je že nekdo prej rekel, če dejansko živiš po vrednotah katoliške cerkve, potem obisk maše in vse, kar je pač povezano s tem, ni in ne bo problem.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

15.09.2011, 13:22

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: petruska
Razmišljam da bi prvošolčka vpisala tudi k verouku v Šiško k frančiškanom.

Pridi v torek ob 18:00 ali četrtek ob 17:00 in se pogovori s katehet-om/injo.

clock-img

15.09.2011, 14:35

clock-img

petruska

pencil-img

465

Hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem