cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Verbene

clock-img

14.05.2011, 12:31

clock-img

takotako

pencil-img

608

Z mami sva šle v vrtnarijo in sva nabavle verbene za korita tudi. in sicer v kombinaciji vijolične-bele barve... no in prideva domov vse ponosne. Pa pride oče moj in naju čist zabije da to sploh ne rase????
A ma katera izkušnje z njimi? Please... k morjo rast že ker je tok pameten. user posted image

clock-img

14.05.2011, 13:08

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Zakaj pa ne bi rasle? Ful se razrastejo v koritih ali na gredi. Jaz jih imam vsako leto ravno zato ker se tako razširijo. Samo letos mi jih je na eni gredi nekaj požrlouser posted image . Na drugi gredi so pa že ful lepe. Kar posadita jih in celo poletje bosta lahko očetu govorile: No, vidiš, ti nisem rekla....user posted image

clock-img

14.05.2011, 13:14

clock-img

m76

pencil-img

354

Se zelo razrastejo. Je pa res, da te rožice rabijo veliko vode, fuuulll sonca in pa obvezno jih moraš pošpricat za uši  (vprašaj v vrtnariji, kateri strup, ali kakšni kmetijski zadrugi). Res obvezno! Najbolje je prvič špricat kakšen teden po tistem, ko jih ven postaviš, potem pa še sredi poletja, vmes pa redna kontrola če so ušive. Pa kakšnega gnojila se tudi ne branijo. Veliko uspeha:)

clock-img

14.05.2011, 13:31

clock-img

HHH

pencil-img

1221

IZVIRNO SPOROČILO: m76

Se zelo razrastejo. Je pa res, da te rožice rabijo veliko vode, fuuulll sonca in pa obvezno jih moraš pošpricat za uši  (vprašaj v vrtnariji, kateri strup, ali kakšni kmetijski zadrugi). Res obvezno! Najbolje je prvič špricat kakšen teden po tistem, ko jih ven postaviš, potem pa še sredi poletja, vmes pa redna kontrola če so ušive. Pa kakšnega gnojila se tudi ne branijo. Veliko uspeha:)

no pol somi jih verjetno uši požrle. Ampak ni nič videt.

clock-img

14.05.2011, 16:34

clock-img

m76

pencil-img

354

Lahko da jih je napadla plesen. Proti tej zoprniji nabav http://www.unichem.si/?tpl=produkt&pid=1495....za uši pa probaj http://www.unichem.si/?tpl=produkt&pid=1379. Če pa poznaš kakega kmetovalca, ki ima izpit za strupe pa njega prosi in ti bo znal svetovat kakšno močnejšo zadevo.

clock-img

14.05.2011, 20:32

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Prvo leto, ko sem sama kupovala rože, sem kupila tudi verbene, bolj po všečnosti kot pa da bi vedela, kaj sem kupila, pa so prav lepo rasle in se zelo razrasle, pa ne zalivam pogosto, imam pa korita z vodno zalogo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem